DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Колку е само ОП ланцер па не е можно ова! Со Она курвинска трета скоро е невозможно стрелец да му парира. Она ултино ваѓа илузии буквално од секој крип околу него шо е. 10 илузи од улт + 1 од прва + 2 од втора...иди уби го. Башка ако има руне илузии или па манта :tapp:

treba da si nubec tezok da nemozes da se spravis so lancer i da go narekuvas op...nerfnat e tesko

pl, bs и рики биле оп :pos:
2hwkzzr.png

pl, bs и рики биле оп :pos:
2hwkzzr.png
Necrophos e OP веќе неколку пача по ред, но немаше кој да го бира ради тековниот метагејм.

И да, pl & bs моментално не се балансирани и затоа не се во captains mode и нема да бидат додека не се избалансираат. Мислам.... хелоу? o_O

^Комбово само што го пробав. Жими све.. нема лек. Незнам како некој би го решил "проблемов".
Иначе партијата ми се падна ДК мид, батето многу убаво играше, после видов дека имал 4800ммр и неможев со зевс да претнам. АЛИ дојде и лвл 6 :D
Партијата ја тепавме вс. ДК, Легион и Гиро. Значи чим без проблем се излегува на крај со прилично ХП набилдани херои, што би се случувало ако играм против Дроу, Снајпер и компанија :pos:

^Комбово само што го пробав. Жими све.. нема лек. Незнам како некој би го решил "проблемов".
Иначе партијата ми се падна ДК мид, батето многу убаво играше, после видов дека имал 4800ммр и неможев со зевс да претнам. АЛИ дојде и лвл 6 :D
Партијата ја тепавме вс. ДК, Легион и Гиро. Значи чим без проблем се излегува на крај со прилично ХП набилдани херои, што би се случувало ако играм против Дроу, Снајпер и компанија :pos:
пачоов е катастрофа ако имас РП , блак хол , ертшакер улти инста вин така да валве фак у

Незнам за вас, ама Рики за мене е сеуште ОП. Зависи кој и како го игра. Вчера играв партија против него и ја изгубивме катастрофално. Дел затоа што нашите супорти врска немаа, дел затоа што Рики беше нафарман и до 10 левел имаше јаки ајтеми. А фантомот никогаш не ми претставувал проблем.

Незнам за вас, ама Рики за мене е сеуште ОП. Зависи кој и како го игра. Вчера играв партија против него и ја изгубивме катастрофално. Дел затоа што нашите супорти врска немаа, дел затоа што Рики беше нафарман и до 10 левел имаше јаки ајтеми. А фантомот никогаш не ми претставувал проблем.

Riki OP = 2k MMR

Riki shit hero = 4k+

Во ред е да тролаш. Ако си маж оди тепи го 10 левел со санџе и јаша, пауер тридс, владимир и дагон што да ти кажам друго.
Што не играш цело време со него ако е толку добар херојот? на 10ти левел типот што имал итеми во вредност од 10к голд е твој проблем и ти си утнал, не дека херојот е нешто посебно добар. Постави линкче од дотабаф да видиме каде грешиш.

Black hole & Echo биле инста вин :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom