old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Тоа го дава само во post match scoreboard-от и само за играчите. Не и на replay.мислам дека од страна ги линкува доколку си premade со некого![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа го дава само во post match scoreboard-от и само за играчите. Не и на replay.мислам дека од страна ги линкува доколку си premade со некого![]()
Сакам на другарче да му го земам Direstone скинот, па ако сакате или да се трејдаме нешто или да ви платам...само немојте цифри од 3 евра, тие ги имам и на Community market.![]()

тешко веројатно дека ќе го најдеш на друго место освен маркет, пред се станува збор за најдобриот dota2 скин а исто така и го немаш официјално за продажба .. што го прави истиот многу вреден![]()

Сакам на другарче да му го земам Direstone скинот, па ако сакате или да се трејдаме нешто или да ви платам...само немојте цифри од 3 евра, тие ги имам и на Community market.![]()
Си се ставил во party со другари почетници и ви нашол меч против руски почетници.
![]()

Вреден Да, али пред diretide. Сега истиот е 2.хх евра што е 3 пати помало во однос на тоа кога пред 2 месеци го продадов за 6+ евра
--- надополнето: 22 декември 2013 во 13:26 ---
Ако го сакаш веќе за итеми, дај 2 кеја и 1 рр, ќе ти го купам од маркетот, 3.3 евра бил.

Секој што игра дота подолго време знае дека тие бројки се прават многу ретко. Дури и про играчите. Мене повеќе ми беше за твојот став како се избаци на темава со тие бројки, во стил "направив 1300 xpm, дркајте нубови", а уствари е тоа што јас го кажав - партијата ви е со противници од многу низок левел. Греота е да се фалиш во оваа ситуација.Да, четворица игравме заедно, и паднавме против неписмени руси (очигледно).
Ама мора да признајш 1000 голд/мин и 1300 хп/мин не е малце![]()
Мац со убав скин партија не се тепа!Можам и јас на маркетот да го купам, го има за околу 3 евра (2,94 денес), само мислев ако го има некој од вас да напраевме бизнис. На крај краева боље на некој од вас да дадам 3 евра него на русин.![]()
Еве ја за 3 евра се нудам да те КОУЧУВАМ,да те внесам во аналите на дота играта
.Има да бидеш ѕверка од играч (рже не се држе стил). 
Секој што игра дота подолго време знае дека тие бројки се прават многу ретко. Дури и про играчите. Мене повеќе ми беше за твојот став како се избаци на темава со тие бројки, во стил "направив 1300 xpm, дркајте нубови", а уствари е тоа што јас го кажав - партијата ви е со противници од многу низок левел. Греота е да се фалиш во оваа ситуација.
Играј solo ranked matchmaking, напрај го истиот xpm па дојди пофали се.

некој да не шитка Orbital Decay гем
Озбилно ми кочи играва на i5 1.7ghz процесор, а до пред некое време тераше без проблем на доста послаб...
Како некако да го средам ова? Графичка исто имам доста подобра.