DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
мислам дека од страна ги линкува доколку си premade со некого :D
Тоа го дава само во post match scoreboard-от и само за играчите. Не и на replay.

Сакам на другарче да му го земам Direstone скинот, па ако сакате или да се трејдаме нешто или да ви платам...само немојте цифри од 3 евра, тие ги имам и на Community market. :)

Сакам на другарче да му го земам Direstone скинот, па ако сакате или да се трејдаме нешто или да ви платам...само немојте цифри од 3 евра, тие ги имам и на Community market. :)

тешко веројатно дека ќе го најдеш на друго место освен маркет, пред се станува збор за најдобриот dota2 скин а исто така и го немаш официјално за продажба .. што го прави истиот многу вреден :D

тешко веројатно дека ќе го најдеш на друго место освен маркет, пред се станува збор за најдобриот dota2 скин а исто така и го немаш официјално за продажба .. што го прави истиот многу вреден :D

Вреден Да, али пред diretide. Сега истиот е 2.хх евра што е 3 пати помало во однос на тоа кога пред 2 месеци го продадов за 6+ евра :)
--- надополнето: 22 декември 2013 во 13:26 ---

Ако го сакаш веќе за итеми, дај 2 кеја и 1 рр, ќе ти го купам од маркетот, 3.3 евра бил.

Си се ставил во party со другари почетници и ви нашол меч против руски почетници.

giphy.gif

Да, четворица игравме заедно, и паднавме против неписмени руси (очигледно).

Ама мора да признајш 1000 голд/мин и 1300 хп/мин не е малце :D

Вреден Да, али пред diretide. Сега истиот е 2.хх евра што е 3 пати помало во однос на тоа кога пред 2 месеци го продадов за 6+ евра :)
--- надополнето: 22 декември 2013 во 13:26 ---

Ако го сакаш веќе за итеми, дај 2 кеја и 1 рр, ќе ти го купам од маркетот, 3.3 евра бил.

Можам и јас на маркетот да го купам, го има за околу 3 евра (2,94 денес), само мислев ако го има некој од вас да напраевме бизнис. На крај краева боље на некој од вас да дадам 3 евра него на русин. :)

Да, четворица игравме заедно, и паднавме против неписмени руси (очигледно).

Ама мора да признајш 1000 голд/мин и 1300 хп/мин не е малце :D
Секој што игра дота подолго време знае дека тие бројки се прават многу ретко. Дури и про играчите. Мене повеќе ми беше за твојот став како се избаци на темава со тие бројки, во стил "направив 1300 xpm, дркајте нубови", а уствари е тоа што јас го кажав - партијата ви е со противници од многу низок левел. Греота е да се фалиш во оваа ситуација.

Играј solo ranked matchmaking, напрај го истиот xpm па дојди пофали се.

Можам и јас на маркетот да го купам, го има за околу 3 евра (2,94 денес), само мислев ако го има некој од вас да напраевме бизнис. На крај краева боље на некој од вас да дадам 3 евра него на русин. :)
Мац со убав скин партија не се тепа! :D Еве ја за 3 евра се нудам да те КОУЧУВАМ,да те внесам во аналите на дота играта :ROFLMAO:.Има да бидеш ѕверка од играч (рже не се држе стил). :pos:

Секој што игра дота подолго време знае дека тие бројки се прават многу ретко. Дури и про играчите. Мене повеќе ми беше за твојот став како се избаци на темава со тие бројки, во стил "направив 1300 xpm, дркајте нубови", а уствари е тоа што јас го кажав - партијата ви е со противници од многу низок левел. Греота е да се фалиш во оваа ситуација.

Играј solo ranked matchmaking, напрај го истиот xpm па дојди пофали се.

Точен си, во афект бев :oops:

Мене не ми се допаѓа ич скинов па ако сакаш може да трејдаме. Ако ти треба уште пиши ми овде или на стим Art0fWaR

Edit: Мој фаил...Мислев Cruel Diretide скинот... Нема врска немам Direstonе :D
Edit 2: А ако случајно правиме муабет за истиот тогаш повели трејд

Озбилно ми кочи играва на i5 1.7ghz процесор, а до пред некое време тераше без проблем на доста послаб...
Како некако да го средам ова? Графичка исто имам доста подобра.

Озбилно ми кочи играва на i5 1.7ghz процесор, а до пред некое време тераше без проблем на доста послаб...
Како некако да го средам ова? Графичка исто имам доста подобра.

Да и ја имам i5 ( само боље од твојот :icon_lol: ) и после последниов пач и мене почна мн да ми кочи морав да намалам у видео сеттингс за да можам да играм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom