DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Нека си ебат матер, не е ова БФ4 :tapp:

Како ги наместиве сетинзите вие што го имавте истиот проблем? Зашто претходно се ми беше на high и лизгаше.

www.facebook.com/Dota2MacedoniaCommunity Организира прв Дота 2 во 2014 година кој ке биде 5 против 5. За повеќе информации може да прочитате на http://click-click.mk/lan-turnir/

Купив карта зошто го поддржувам и почитувам вашето залагање, треба да се дешаваат вакви настани.
Мала критика околу минатиот турнир. Некои од дечките што коментираа беа тотална катастрофа, ај тоа некако можеше да се прогледа низ прсти, ама најмногу ме изиритира фактот што на твич чатот, имаше некои батиња што кењаа цело време, коментаториве им обрнуваа внимание и што е најтрагично се караа со нив.
Исто доколку еден коментатор го почне натпреварот треба да остане до крај. А не "јас имам нешто работа, брат ми ке продолжи со коментирање" :)
Сето тоа нека биде малце по професионално. Колку и да има кењачи едноставно не треба да им се обрнува внимание, поготово не да се караат со нив и сите гледачи да го слушаат тоа :)
И од технички аскепт треба да се иде чекор понапред што верувам дека ке биде во овој турнир.
Браво и само напред! (y)

Пуштив да зирнам 1 мин преку twitch, и тоа што го слушнав, беше катастрофа. Коментирањето, ако може така да се нарече, е ужас! :tapp:

Абе кој е тој микиогромни поимасинема од дотава

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Англискиот стим се издржува колку-толку, иначе земете си тикет и фармајте си ајтеми, се исплати.
Ако имате twitch акаунт, поврзете steam профил со твичот и преку стримот ќе зимате ајтеми.

Патем, ако на некого му се паднe ајтем од 5 Dicks тимот, одма пишете ми. ;)

Добро што е финтата со овие апдејти? Вчера не можев саглам да изиграм. Пред да пуштам апдејт, изиграв една партија пак апдејт, изиграв втора и пак факинг апдејт :mad:
Се изнервирав и не ни пуштив веќе.

Англискиот стим се издржува колку-толку, иначе земете си тикет и фармајте си ајтеми, се исплати.
Ако имате twitch акаунт, поврзете steam профил со твичот и преку стримот ќе зимате ајтеми.

Да не знаеш некој што трејда тикет?

А на кој принцип паѓаат ајтемиве?
4 до сега ми се имаат паднато и тоа кога имам free camera и пример штиклиран ми е Вивер, и ако направи дабл ми паѓа итем. Вчера пуштив од Дурексот камера изгледав две, не ми се паднаа итеми. Последната партија пак на free си ја пуштив и во таа партија 2 итеми ми се паднаа.
Коинциденција или... ?
--- надополнето: 11 јануари 2014 во 18:12 ---

Како да го поврзам?

Добро бе сигурно има некоја тактика у дропот. Како е можно на 90 посто му дропа со кинески никови или [A] на почеток?

Се моли човек што знае околу дроп системот да се изнасни тука на темава :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom