Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
tocno, i mene ne mi se dopaga dota 2, kako hon nema igra dosega ni lol ni nikoja drygaПред некое време ја инсталирав dota 2 ама искрено се разочарав , очекував мн повеќе и се вратив назад на HON , навистина hon e најдобра од сите понови излезени верзии на дота а мислам дека дота 2 се игра мн ради стара слава на дота1 .
Ај на мејден, можам да разберам, ама на котл? Котл е ко роден за бутс оф травел. Му ги правам меќу првите ајтеми и после сум ко фурион. Херојот е ко створен за антипуш и мулти лејн пуш. И за тимски борби е ептен јак ако наспроти тебе имаш херои што тепаат со физикал демиџ. Таа магијата што прави сите да промашуваат 70 или 80 посто од нападите ги прави ваквите херои бескорисни. Башка да не збориме дека си мобилна фонтана за мана, што го прави идеален за тимови што се ослонуваат на магија.
За лајт гејм не е баш нешто, ама затоа стај го во тим што се труди за заврши брзо, прејак е.
Транквил бутс ми се ко створени за ганкери. Шеташ од лејн до лејн, бркаш... за такви ствари ми одговараат. Ако ги комбинираш со соул ринг имаш и мана, додај и боттле и можеш да ганкаш од 6-11 без проблем, нон стоп.
Имам еден проблем. Веќе една недела вака ми се случува и појма немам зошто.
![]()
Како што ми е сега Omniknight на профилот бел, така се и сите херои на мапата кога ќе играм. Не знам од што се направи вака, ама многу ми смета, не можам да играм.
Знае некој како да го средам ова?![]()
Пред да реинсталираш, десен клин на Dota2 во Steam--->Properties--->Local Files---> Verify integrity of game cacheИмам еден проблем. Веќе една недела вака ми се случува и појма немам зошто.
![]()
Како што ми е сега Omniknight на профилот бел, така се и сите херои на мапата кога ќе играм. Не знам од што се направи вака, ама многу ми смета, не можам да играм.
Знае некој како да го средам ова?![]()
Направив вака и се среди. Фала многу.Пред да реинсталираш, десен клин на Dota2 во Steam--->Properties--->Local Files---> Verify integrity of game cache
![]()
Luna rage quit уште во 6 минута
Еве една страшна партија од вчера.
![]()
Хаха^
аман бе само со Рики постирас SS дај нешто друго![]()