DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки за Starladder. 100 000 гледачи за време на финалето. (y)

Пред некое време ја инсталирав dota 2 ама искрено се разочарав , очекував мн повеќе и се вратив назад на HON , навистина hon e најдобра од сите понови излезени верзии на дота а мислам дека дота 2 се игра мн ради стара слава на дота1 .
tocno, i mene ne mi se dopaga dota 2, kako hon nema igra dosega ni lol ni nikoja dryga

Нема во гејмингот стара слава. Т.е. има, но само колку да те залаже да ја купиш, доколку увидиш дека е срање едноставно ја баталуваш.

Ај на мејден, можам да разберам, ама на котл? Котл е ко роден за бутс оф травел. Му ги правам меќу првите ајтеми и после сум ко фурион. Херојот е ко створен за антипуш и мулти лејн пуш. И за тимски борби е ептен јак ако наспроти тебе имаш херои што тепаат со физикал демиџ. Таа магијата што прави сите да промашуваат 70 или 80 посто од нападите ги прави ваквите херои бескорисни. Башка да не збориме дека си мобилна фонтана за мана, што го прави идеален за тимови што се ослонуваат на магија.
За лајт гејм не е баш нешто, ама затоа стај го во тим што се труди за заврши брзо, прејак е.

Транквил бутс ми се ко створени за ганкери. Шеташ од лејн до лејн, бркаш... за такви ствари ми одговараат. Ако ги комбинираш со соул ринг имаш и мана, додај и боттле и можеш да ганкаш од 6-11 без проблем, нон стоп.

Секој има различна игра, ама мене одлично ми работат транкил на Котл early game и ми имаат голем ефект.
Малку подоцна земам травел. Инаку враќање во база никако со транкил early game. :)
Исто многу добро ми се покажало и tranquil + soul ring на PL.
Комбото е страшно ^^

Имам еден проблем. Веќе една недела вака ми се случува и појма немам зошто.
y03zs.jpg

Како што ми е сега Omniknight на профилот бел, така се и сите херои на мапата кога ќе играм. Не знам од што се направи вака, ама многу ми смета, не можам да играм.

Знае некој како да го средам ова? :)

^
ај прати ми слика во пп од графиките и на што резолуција играш ( на windowsot )

y03zs.jpg

Како што ми е сега Omniknight на профилот бел, така се и сите херои на мапата кога ќе играм. Не знам од што се направи вака, ама многу ми смета, не можам да играм.

реинсталирај ја....

y03zs.jpg

Пред да реинсталираш, десен клин на Dota2 во Steam--->Properties--->Local Files---> Verify integrity of game cache

pSfifoM.jpg

Luna rage quit уште во 6 минута :icon_mrgr:

Еве една страшна партија од вчера.
NJGwnti.jpg

pSfifoM.jpg

Luna rage quit уште во 6 минута :icon_mrgr:

Еве една страшна партија од вчера.
NJGwnti.jpg

ова е ок партија ама јас сега што играв ни направија мега крипс и на 2те кули ни идат да ги тепат ние ги утепавме 4ца и ја(пуџ) и друид идеме мид и зимаме бараки 2те кули и трон другите останаа да бранат од крипови

Untitled.png

Со Свен и Дум, во лејт гејм не победуваат. Господе прости ми, ама има секакви изроди...

^
аман бе само со Рики постирас SS дај нешто друго :P

^
аман бе само со Рики постирас SS дај нешто друго :P
Хаха
Абе само со Рики ми се случуваат такви дебилни порази.. да имам 30+ убиства, а да ми се погодат дебили у тим :D
Со Зус на пр. кога играм НЕ ГУБАМ :D

Tell me more about that :icon_mrgr:
DTDe4HH.jpg

Само 4 пати ме утепаа во 70 минути :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom