IgorChete
27
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 7.733
- Поени од реакции
- 7.549
Тотално е исплатливо ако транквилот ти овозможува доста подолго да останеш во lane, нешто што е многу важно за соло офлејн играч.И тотално неисплатливо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тотално е исплатливо ако транквилот ти овозможува доста подолго да останеш во lane, нешто што е многу важно за соло офлејн играч.И тотално неисплатливо.
Тотално е исплатливо ако транквилот ти овозможува доста подолго да останеш во lane, нешто што е многу важно за соло офлејн играч.
А мид играчот ако прави bottle crow, до база ли ќе се враќаш да зимаш лечки?Tango&Salve.
А мид играчот ако прави bottle crow, до база ли ќе се враќаш да зимаш лечки?
земи седни 2-3 саати со ботој изиграј да видиш ајтеми ова она спојки. не е баш толку слично ко лол.Прееска ја одиграв мојта прва партија, победив, играв одозгоре мислам дека беше страната DIRA или така нешто. Играв со Axe еден црвен со секирка, партал направивУште сум изгубен околу ајтемите и никако да се навикнам дека нема recall како на лол. Иначе ќе се игра ова.
![]()
![]()
Skywrath Mageдоле во позадина се Abaddon и Tauren..
Пред некое време ја инсталирав dota 2 ама искрено се разочарав , очекував мн повеќе и се вратив назад на HON , навистина hon e најдобра од сите понови излезени верзии на дота а мислам дека дота 2 се игра мн ради стара слава на дота1 .
Ма јок не се ни слични.Од она што го имам слушнато, овој е конкуренција на Destroyer? Или грешка сум нешто...
Јас ја играм/в чисто ради тоа што бев навикнат на дота 1. Не сакав да се прилагодувам на нова игра. И плус, ја пробав еднаш, графиката ми беше ко цртан филм.Пред некое време ја инсталирав dota 2 ама искрено се разочарав , очекував мн повеќе и се вратив назад на HON , навистина hon e најдобра од сите понови излезени верзии на дота а мислам дека дота 2 се игра мн ради стара слава на дота1 .
Изгубен сум со ајтемиве, другото се снаоѓам колку толку, ќе треба да вежбам на ботови. Инаку има ли за секој херој како на лол рекомендед ајтеми ?земи седни 2-3 саати со ботој изиграј да видиш ајтеми ова она спојки. не е баш толку слично ко лол.
Ај на мејден, можам да разберам, ама на котл? Котл е ко роден за бутс оф травел. Му ги правам меќу првите ајтеми и после сум ко фурион. Херојот е ко створен за антипуш и мулти лејн пуш. И за тимски борби е ептен јак ако наспроти тебе имаш херои што тепаат со физикал демиџ. Таа магијата што прави сите да промашуваат 70 или 80 посто од нападите ги прави ваквите херои бескорисни. Башка да не збориме дека си мобилна фонтана за мана, што го прави идеален за тимови што се ослонуваат на магија.Tranquil Boots се одличен item поготово за херои како што се Лион, Котл, Кристал Мејден.
Правиш транкил на било кој од нив и забораваш на враќање во база.
Цело време ќе бидеш фул HP и мана, што е многу битно за опстанување на лејн и ганкови за еден HP-фрагилен сапорт како што се горенаведените 3 во Early-Mid Game период.![]()
![]()