Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
![]()
edna od podobrite moi partii...riki sece do koska
0 denies....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
edna od podobrite moi partii...riki sece do koska
Абе анти-мејџот склопил vladimirs и ring of aquila и има само пола елементи од battlefury во 56 минути, а ти за лансерот си се фатил...Ми се сере кога ќе видам Лансер без дифјузал.
Не е толку лошо ако можеш да жртвуваш еден ајтем слот. Phase за speed burst а tranquils за да останеш у лејн ако ти прават harass. Прилично ситуационо, али не е воопшто лошо.Се се, ама кога ќе видам некој со транквил бутс и фејз бутс ко за двете нозе да ги прави.
Ако ти е толку до реген купи си прстен/и или разноразни реген ајтеми, зашто tranquil boots?Не е толку лошо ако можеш да жртвуваш еден ајтем слот. Phase за speed burst а tranquils за да останеш у лејн ако ти прават harass. Прилично ситуационо, али не е воопшто лошо.
И тотално неисплатливо.Не е толку лошо ако можеш да жртвуваш еден ајтем слот. Phase за speed burst а tranquils за да останеш у лејн ако ти прават harass. Прилично ситуационо, али не е воопшто лошо.
Сеа ме нудеше еден дечко. Отвори кај мене на профил.Ќе прати некој инвајт или што и да е тоа ?Сакам да почнам да ја играм дотава![]()
Ми пратиСеа ме нудеше еден дечко. Отвори кај мене на профил.