DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
v45nnn.jpg

edna od podobrite moi partii...riki sece do koska

0 denies....

Ми се сере кога ќе видам Лансер без дифјузал.

Ми се сере кога ќе видам Лансер без дифјузал.
Абе анти-мејџот склопил vladimirs и ring of aquila и има само пола елементи од battlefury во 56 минути, а ти за лансерот си се фатил... :icon_lol:

Кои :гомце: се овие валве. Тоа страшна работа. Серверите во последно време им се тиња невидена.
Само што ми се случи. Ме исфрли од игра и неќе да влезе.

Се се, ама кога ќе видам некој со транквил бутс и фејз бутс ко за двете нозе да ги прави.

Се се, ама кога ќе видам некој со транквил бутс и фејз бутс ко за двете нозе да ги прави.
Не е толку лошо ако можеш да жртвуваш еден ајтем слот. Phase за speed burst а tranquils за да останеш у лејн ако ти прават harass. Прилично ситуационо, али не е воопшто лошо.

Не е толку лошо ако можеш да жртвуваш еден ајтем слот. Phase за speed burst а tranquils за да останеш у лејн ако ти прават harass. Прилично ситуационо, али не е воопшто лошо.
Ако ти е толку до реген купи си прстен/и или разноразни реген ајтеми, зашто tranquil boots?

И тотално неисплатливо.

исплатливо е ако си ВР пример и подоцна го дисбенднеш и претвориш во форстаф и басилис.
АМ исто, ако идеш на влад и лајфстил... и слични ситуации.

Ќе прати некој инвајт или што и да е тоа ?Сакам да почнам да ја играм дотава :)

1364958806.jpg

Skywrath Mage ;) доле во позадина се Abaddon и Tauren..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom