DotA 2

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Ми стигна e-mail од Valve со survey за Dota 2, би требало деновиве да почнат да праќаат повеќе клучеви.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ми стигна e-mail од Valve со survey за Dota 2, би требало деновиве да почнат да праќаат повеќе клучеви.
серка ме фаќа валве дур да пуштат дота2.
Не LoL, не HoN, ќе почнам LOCO online/Demigod/Realm of the Titans/Rise of the Immortals да играм и ќе ги мастеризсирам дур ја пуштат официјално, и коа ќе ја пуштат ќе биде препопулирана + ќе кошта big time.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
И јас добив e-mail од Valve...пуштам Steam, го стискам линкот од mail-от но ништо не се случува. Кај тебе ти го отвори линкот?

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
И јас добив e-mail од Valve...пуштам Steam, го стискам линкот од mail-от но ништо не се случува. Кај тебе ти го отвори линкот?
Да, го отвори и имаше survey да пополнам.

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Рестартирај го Стим-от, треба да инсталираш апдејт за да поддржуве Surveys (кај мене беше така)...
Инаку сите можат да влезат во survey-от, има линк на блог-от на dota2.

Се надевам дека во блиска иднина ќе се млатиме ingame..

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
http://blog.dota2.com/ кликајте на Dota 2 survey и од steam ќе ви се отвори прозорец каде што треба да изберете која конекција ја имате, па самиот steam ќе види што имате конфигурација и инсталирани апликации, па потоа треба да пополните прашалник во врска со вашето искусво во дота, од кога играте, колку часа неделно, најчесто играни херои, колку добро сметате дека играте... па после ова останува да чекате да добиете клуч за бетата.
Друга опција е да чекате некој да добие клуч, со +2 клуча екстра, па да подели еден од нив со вас.
Морам да кажам дека во однос на League of Legends овде има поголема шанса за добивање на клуч за бета, таму се изнамачив да добијам closed beta клуч, но добив уште еден со кој го поканив другар ми во затворената бета.
Ако добијам клуч од ДОТА 2, еден од тие бонус два иде кај другар ми (ако тој не добие) а другиот за некој од форумов претпоставувам, тоа е ако добијам бета клуч и јас самиот. Инаку да ви кажам дека log-овите од ЛОЛ беа 4GB текст документи кои требаше да се upload-ираат, па очекивајте нешто слично и ваму.
Со среќа!

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
You recently indicated you want to play Dota2. Before we send the first batch of invites we need to collect a little more information from you about your level of gaming experience and your gaming rig.
To begin the survey go to the machine on which you intend to play Dota2, start Steam and click this link

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
You recently indicated you want to play Dota2. Before we send the first batch of invites we need to collect a little more information from you about your level of gaming experience and your gaming rig.
To begin the survey go to the machine on which you intend to play Dota2, start Steam and click this link
Тоа е за оние кој го следеа The International и кликнаа дека сакаат да учевствуваат во бета тестирањето на дота 2, за другите кои не добиле e-mail како цитираниот, мислам дека сепак треба да го посетат дота 2 блогот (со вклучен steam).

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ако некој би бил доволно љубезен да сподели екстра клуч со мене, би му бил мнооогу благодарен!

Kajgana Shop

На врв Bottom