Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
серка ме фаќа валве дур да пуштат дота2.Ми стигна e-mail од Valve со survey за Dota 2, би требало деновиве да почнат да праќаат повеќе клучеви.
Ми стигна e-mail од Valve со survey за Dota 2, би требало деновиве да почнат да праќаат повеќе клучеви.
И јас добив e-mail од Valve...пуштам Steam, го стискам линкот од mail-от но ништо не се случува. Кај тебе ти го отвори линкот?
Рестартирај го Стим-от, треба да инсталираш апдејт за да поддржуве Surveys (кај мене беше така)...И јас добив e-mail од Valve...пуштам Steam, го стискам линкот од mail-от но ништо не се случува. Кај тебе ти го отвори линкот?
Тоа е за оние кој го следеа The International и кликнаа дека сакаат да учевствуваат во бета тестирањето на дота 2, за другите кои не добиле e-mail како цитираниот, мислам дека сепак треба да го посетат дота 2 блогот (со вклучен steam).You recently indicated you want to play Dota2. Before we send the first batch of invites we need to collect a little more information from you about your level of gaming experience and your gaming rig.
To begin the survey go to the machine on which you intend to play Dota2, start Steam and click this link