DotA 2

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
1st place - NaVi (1 million $)
2nd place - EHOME (250 000 $)

така им требаше на кинезиве нека фармаат пак цело време
еу дота >!
многу јак турнир и уште појака промоција на играта , сега ја чекаме бета верзијата
--- надополнето: Aug 21, 2011 3:55 PM ---

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
1st place - NaVi (1 million $)
2nd place - EHOME (250 000 $)

така им требаше на кинезиве нека фармаат пак цело време
еу дота >!
многу јак турнир и уште појака промоција на играта , сега ја чекаме бета верзијата
Егзекли...Ептен заслужен кеш за Na'Vi.

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
all in all јак турнир
12гига ми отида од нетот на стримот , пошто гледав цело време али се исплатеше многу јака промоција на играта
сега уште да ја пуштат паблик бета верзијата ќе биде најдобро : )))

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
покасно се вклучив и неразбрав зашо Ихом ќе биде со хендикеп, првата автоматски ја изгубија без да се игра??
Турнирот е во double elimination формат, а бидејќи Na`Vi влегуваат во финалето од winner's brackets (немаат изгубено ни еден меч), добиваат 1 - 0 предност.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
20та минута, Doom со вангард и радианс, искрипан до макс - влага ко будала прв, умира за 3 секунди.

Што ни покажува дека за дотата не е битен фармот, колку што е битен мозокот. Затоа, заслужена победа за Navi.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Кој е запознаен со Valve и нивните игри ќе знае дека тоа шо велат дека годинава ќе излезе играта е bullshit. Бидете среќни ако излезе до март 2012, сепак Valve е ова.

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Според некои гласини во наредниве неколку недели треба да започнат со beta invites...

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
Valve почна да дели бета-клучеви за дота2, само што на блогот пишува дека ќе бидат ограчинени поради тестирање а подоцна можеме да очекуваме и паблик бета

http://blog.dota2.com/
What does this mean for you? It means it’s even more important that you get on the list that we’ll be inviting from. If you’re talented, you could take a shot at winning an invite in the GosuGamers competition or the Playdota contest. Once you’ve got your hands on the game, feel free to talk about it however you’d like – we’re excited to see what you’ll produce.
еве ви и линк за подетално да видите што треба да направите за да ја добиете бетата

:eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom