DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
1st place - NaVi (1 million $)
2nd place - EHOME (250 000 $)

така им требаше на кинезиве нека фармаат пак цело време
еу дота >!
многу јак турнир и уште појака промоција на играта , сега ја чекаме бета верзијата
--- надополнето: Aug 21, 2011 3:55 PM ---
team_6_champion.jpg

1st place - NaVi (1 million $)
2nd place - EHOME (250 000 $)

така им требаше на кинезиве нека фармаат пак цело време
еу дота >!
многу јак турнир и уште појака промоција на играта , сега ја чекаме бета верзијата
Егзекли...Ептен заслужен кеш за Na'Vi.

all in all јак турнир
12гига ми отида од нетот на стримот , пошто гледав цело време али се исплатеше многу јака промоција на играта
сега уште да ја пуштат паблик бета верзијата ќе биде најдобро : )))

покасно се вклучив и неразбрав зашо Ихом ќе биде со хендикеп, првата автоматски ја изгубија без да се игра??
Турнирот е во double elimination формат, а бидејќи Na`Vi влегуваат во финалето од winner's brackets (немаат изгубено ни еден меч), добиваат 1 - 0 предност.

20та минута, Doom со вангард и радианс, искрипан до макс - влага ко будала прв, умира за 3 секунди.

Што ни покажува дека за дотата не е битен фармот, колку што е битен мозокот. Затоа, заслужена победа за Navi.

Кој е запознаен со Valve и нивните игри ќе знае дека тоа шо велат дека годинава ќе излезе играта е bullshit. Бидете среќни ако излезе до март 2012, сепак Valve е ова.

Според некои гласини во наредниве неколку недели треба да започнат со beta invites...

Valve почна да дели бета-клучеви за дота2, само што на блогот пишува дека ќе бидат ограчинени поради тестирање а подоцна можеме да очекуваме и паблик бета

http://blog.dota2.com/
What does this mean for you? It means it’s even more important that you get on the list that we’ll be inviting from. If you’re talented, you could take a shot at winning an invite in the GosuGamers competition or the Playdota contest. Once you’ve got your hands on the game, feel free to talk about it however you’d like – we’re excited to see what you’ll produce.

еве ви и линк за подетално да видите што треба да направите за да ја добиете бетата

:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom