Го пуштија Tauren Chieftain!
Мислев дека ќе пуштат и некој нов mode за Велигден, али ништо изгледа..
Не им се исплати да даваат итеми гага пак!![]()
Elder Titan е Tauren Chieftain ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни едното ни другото. Тоа беше еден сајт со бела позадина и хероите ги пишуваше по имиња, а одма до нив беа counter-picks. Али тој вториот линк е исто добар.
Ни едното ни другото. Тоа беше еден сајт со бела позадина и хероите ги пишуваше по имиња, а одма до нив беа counter-picks. Али тој вториот линк е исто добар.
Не добиваш low pool penalty.едно не ми е јасно , некој прави leave па ти јавува safe to leave но на крај пак ти ја рачуна тебе партијата ... па што к.р јавува safe to leave ебаго !!!!
Тоа значи дека не добиваш никаква казна, ако се исклучиш после тоа, а не дека нема да се смета.едно не ми е јасно , некој прави leave па ти јавува safe to leave но на крај пак ти ја рачуна тебе партијата ... па што к.р јавува safe to leave ебаго !!!!
Ако водите 30-5 и ако со таа предност не можете да победите (дури и со 4 души) - ондак стварно заслужувате да изгубите. Башка кога тој петтиот од ваш тим ќе се исклучи останатите 4 го добиваат неговиот gold, што уште повеќе ве јача.anyway глупо , партија водиш 30 - 5 но има некој што ќе се изгаси и тука автоматски следува пораз !!!