DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Тој што сака малце забава,еве страна на која што може да се најдат IP адреси за OMG mode. На кратко да објаснам што значи OMG mode - избираш херој и добиваш random магии од друи херои,а кога ќе купиш некој item на пример манта,има шанси кога ќе активираш место 2 илузии 8-10 да напраиш. Нека проба некој па нека врати feedback.
http://dota.cattes.us/

Го пуштија Tauren Chieftain! :)
Мислев дека ќе пуштат и некој нов mode за Велигден, али ништо изгледа.. :)
Не им се исплати да даваат итеми гага пак! :D

И не само тоа. туку и ingame item-drop rate-от е сведен на минимум. Ми нема item паднато со денови, а гледам и на другиве речиси воопшто не паѓа. Левел ако фатиш ќе ти падне некој скапан Common, инаку се останато што добивам се Chests во последно време. Не им се исплати да делат ајтеми веќе. Сакаат чисти пари, а и многу луѓе играат дота 2 сега.
Новиве сетови што излагаат све се Rare/Mythical и Legendary. Не се ни сеќавам кога видов последен пат сет да биде Uncommon или Common. А да не праам муабет за greedy децана што им прават overprice на цените на сетовите, и што се обидуваат да ќарат нешто плус:pos:
Се улетав вчера да си го земам новиот сет за Котл и гледам 13.5 еура...си викам ќе го земам за 8 кејови ете нека биде продавачот 2 ипол евра во ќар. Абе кога видов дека сетот е 10-12 кејови.....ЛОЛ!
Скоро дупла цена од тоа што чини во маркетот. Па ако е така ќе отидам и од стор ќе си го земам....

Пред неколку месеци некој имаше постирано линк каде што имаше counter-picks за херои. Пошто ме мрзи да пребарувам во тема од 100 страни, ако може да го постира пак?

Ни едното ни другото. Тоа беше еден сајт со бела позадина и хероите ги пишуваше по имиња, а одма до нив беа counter-picks. Али тој вториот линк е исто добар.

Ни едното ни другото. Тоа беше еден сајт со бела позадина и хероите ги пишуваше по имиња, а одма до нив беа counter-picks. Али тој вториот линк е исто добар.

Верјоатно мислиш на dota2counter.com ама таа страна не постои веќе. Ќе ти послужат и другите 2. :)

едно не ми е јасно , некој прави leave па ти јавува safe to leave но на крај пак ти ја рачуна тебе партијата ... па што к.р јавува safe to leave ебаго !!!!

едно не ми е јасно , некој прави leave па ти јавува safe to leave но на крај пак ти ја рачуна тебе партијата ... па што к.р јавува safe to leave ебаго !!!!
Не добиваш low pool penalty.

Тоа значи дека не добиваш никаква казна, ако се исклучиш после тоа, а не дека нема да се смета.

anyway глупо , партија водиш 30 - 5 но има некој што ќе се изгаси и тука автоматски следува пораз !!!
Ако водите 30-5 и ако со таа предност не можете да победите (дури и со 4 души) - ондак стварно заслужувате да изгубите. Башка кога тој петтиот од ваш тим ќе се исклучи останатите 4 го добиваат неговиот gold, што уште повеќе ве јача.

Вчера ми се погоди таков дебил. Некој глупав напушен русин и убаво си пиша дека ќе ги фида.
Кретенот имаше на крај мислам 18 детс, цело време ги фидаше и успат без курир игравме.
Среќа противнициве не беа нешто посебно па фактички 4 vs 6 победивме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom