DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Исто така не ми се свиѓа фактот што без разлика дали сум победил или изгубил, добивам поени. Би направил за секој пораз да се губи поени и обратно. :D
A na garena ti se sviga ? Aj ne trolaj za gluposti toa ti e expirience ne ti se poeni.

A na garena ti se sviga ? Aj ne trolaj za gluposti toa ti e expirience ne ti se poeni.

Не играв на Гарена, играв на еуробатле.нет каде сите игри беа хостирани од бот со кој имаше статистика за сите работи, за секоја победа добиваше пср, за секој пораз губеше пср. :) Плус Гарена немаше мечмејкинг туку рандом си влегуваа луѓе и си играа еден помеѓу друг. Плус гледам ако некој ливне, не се добива аутобан. Ова не се работи за кои тролам, овие се работи за кои мислам дека треба да се воведат, за да ние играчите имаме подобро искуство со играва, али ок, мислам дека сеуште не е официјално излезена така да до тогаш ќе гледам да се адаптирам на овој систем :D

Каков рандом момент, пушта рикито BKB и некои 6-7 удари со мравката не му правам dmg.

Кога ќе размислам, цела партија се багна, дечкиве од моја беа надвор од cloud-от на рики (да речеме некои 2-3 сантима гледано на монитор) и пак под silence. :)
ејј баш истиве 2 работи и мене ми се имаат десено
уствари чекај, за првата, не, глеав после риплеј имаше некое објаснување не ми текнуе шо беше :D
а второто беша мега глупост, рики пушта облак и сум во него, неам сајленс, мрдам 2 сантима погоре и ме фаќа сајленс XD
Би било добро да го стават ar (all random) модот како опција на дота 2 и да можеш да играш против пријател да играш (значит пријателот од една страна со рандом 4ца играчи и јас од друга страна со 4ца).
Јас имам некоја теорија дека рандомот не им е баш смислен убаво... на сд гледам само 20-30% од хероите, а обичен рандом 70% се паѓаат бладсикер и уште два тројца
премногу пати ми се дешавало за да е коинциденција

Имам изиграно околу 70-80 рандом партии и Висаж го немам сретнато до сега. Рандомот е нешто баг, да

И јас да се надоврзам. Ако има некој некое ајтемче за Клинкз може да трејдаме.
BTW имам нови 20тина кеја за дотава, па ако сака некој ќе ми дадам :)

21lodft.jpg

^^

Прво си реков имаш 24 убиства и 21 deaths, потоа подобро видов. :D Инаку пишете ако сте за дота недела....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom