DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Која стратегија сме им ја убациле. Не знаевме како се викаме. bottom trilane кристал што не знае што е pull и stack, carry necro и carry magnus. (Наградно прашање, за кого е фармот?) Mid support pudge (Једини lane шо успеавме да го погодиме ко шо треба) и top solo vs. trilane BH. Децо, више не играјте CM. blanx ако мислиш дека ќе го земеш 244 mid посебно коа игра SF... :icon_lol:

Која стратегија сме им ја убациле. Не знаевме како се викаме. bottom trilane кристал што не знае што е pull и stack, carry necro и carry magnus. (Наградно прашање, за кого е фармот?) Mid support pudge (Једини lane шо успеавме да го погодиме ко шо треба) и top solo vs. trilane BH. Децо, више не играјте CM. blanx ако мислиш дека ќе го земеш 244 mid посебно коа игра SF... :icon_lol:
Koj e 244 ne mi e jasno :D ?Inaku ajde pali steam ako ti se igra 1 fali mislam...

Многу си про, знам!

Vo nedela pred nova godina uste ednas da izigrame kajgana loby ? Ajde ako ste za prijavuvajte se,samo ne kako minatiot pat 2-3ca ne se pojavija,moravme drugi da barame.

1.blanx

У колку саат у недеља планирате да играте?
Пиши таму, најверојатно ќе играм - ( crash_bandicoot ) на steam.

Еден тврдеше дека ако не ги зимаме гифтс од утепаните гривлингс, на крајот давало подобри ајтеми. Демек го правел често тоа со другите и така било. Ако сака некој да се збереме да пробаме.

Еден тврдеше дека ако не ги зимаме гифтс од утепаните гривлингс, на крајот давало подобри ајтеми. Демек го правел често тоа со другите и така било. Ако сака некој да се збереме да пробаме.
Ова можам и јас да го потврдам. И ептен е заприметливо. Истото и со мене се случува, btw исто така после утакмица кога ја дава кутијата (безразлика каква) доколку не ја отворам т.е. доколку одлежи ден или наеднаш ги отворам повеќе собрани кутии дава подобри ајтеми и сл.
Барем досега со мене е така.
Исто така заприметив друга финтица. Доколку имаш неколку кутии и отвараш пр. една, доколку ти даде есенција, голема е веројатноста да ти даде исто така есенција на втората отворена кутија т.е. место есенција ако ти се падни ајтем во првата кутија, исто така во наредната кутија, две, три се паѓа ајтеми :)

Арно се, ама, никого не го заболе за досадниов ивент.

Арно се, ама, никого не го заболе за досадниов ивент.
Не дека е досаден, али стварно не знам што толку се потресуваат за тоа дали курирот ќе им изгледа ко змеј или ко коза...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom