Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само што добив golden greevil![]()
шо магии има? појак е у основните статс од серафик гривл или ?
Мечмејкингот е АИ, програма е, не знае програмата ти колку години си играл Дота, не знае програмата тебе скорот на други игри каков ти е, изиграј едно 50-75 партии па ќе почнеш да гледаш голема рзлика во квалитетот на партиите.Не сфаќам само врз кој метод се прават меч мејкинг игрите? Како може некогаш да ме ставаат во тим со некои почетници додека на спротивниот тим играат премногу јаки играчи, кои не се ни во најмала смисла почетници. Имам 7-8 год. искуство со Дота, и да губим во првите игри кога сум левел 1 е срамота. А имам 1900 psr на playdota.eu
Мхм... А некое копче што ќе им јавува на другиот тим каде се твоите, или доволно ќе биде само преку TeamSpeak/Mumble/Ventrilo/Skype итн итн...?Би било добро да го стават ar (all random) модот како опција на дота 2 и да можеш да играш против пријател да играш (значит пријателот од една страна со рандом 4ца играчи и јас од друга страна со 4ца).
Мхм... А некое копче што ќе им јавува на другиот тим каде се твоите, или доволно ќе биде само преку TeamSpeak/Mumble/Ventrilo/Skype итн итн...?
Ако ти не планираш да го злоупотребуваш тоа не значи дека ќе има други што би го направиле истото.Ако играм против пријател, зошто би ми кажувал каде се неговите или пак обратно ? Мене ми е 100 пати поинтересно да играм против другари отколку да играме заедно, повеќе желба за победа, провоцирање инт. инт.
ps.
Поработи си на сарказмот, мојата 4 годишна внука знае подобро од ова твоево.
Можете да си креирате лоби и сами да се пукате.Ако играм против пријател, зошто би ми кажувал каде се неговите или пак обратно ? Мене ми е 100 пати поинтересно да играм против другари отколку да играме заедно, повеќе желба за победа, провоцирање инт. инт.
ps.
Поработи си на сарказмот, мојата 4 годишна внука знае подобро од ова твоево.