DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
светлечи змај закон
мада осеќам дека дур да соберам 3 анјужуал ќе заврши ивентот

Играта е гром само малце додека да ги научам она рецептите што каде е малце ќе се помачиме али добро е.На почетокот нејќев да ја менам за ништо дота ал старс али ете кај другар вчера случајно се деси да ја пробам дота 2 ми се засвиѓа ппа ја симнав и го чекам да играме сега,хахаха :)

Каков рандом момент, пушта рикито BKB и некои 6-7 удари со мравката не му правам dmg.

Кога ќе размислам, цела партија се багна, дечкиве од моја беа надвор од cloud-от на рики (да речеме некои 2-3 сантима гледано на монитор) и пак под silence. :)

Не сфаќам само врз кој метод се прават меч мејкинг игрите? Како може некогаш да ме ставаат во тим со некои почетници додека на спротивниот тим играат премногу јаки играчи, кои не се ни во најмала смисла почетници. Имам 7-8 год. искуство со Дота, и да губим во првите игри кога сум левел 1 е срамота. А имам 1900 psr на playdota.eu

Би било добро да го стават ar (all random) модот како опција на дота 2 и да можеш да играш против пријател да играш (значит пријателот од една страна со рандом 4ца играчи и јас од друга страна со 4ца).

Не сфаќам само врз кој метод се прават меч мејкинг игрите? Како може некогаш да ме ставаат во тим со некои почетници додека на спротивниот тим играат премногу јаки играчи, кои не се ни во најмала смисла почетници. Имам 7-8 год. искуство со Дота, и да губим во првите игри кога сум левел 1 е срамота. А имам 1900 psr на playdota.eu
Мечмејкингот е АИ, програма е, не знае програмата ти колку години си играл Дота, не знае програмата тебе скорот на други игри каков ти е, изиграј едно 50-75 партии па ќе почнеш да гледаш голема рзлика во квалитетот на партиите.
И запомни дека мечмејкингот е сеуште work in progress, јас со 950 партии сеуште не сум задоволен од solo matchmaking.

Би било добро да го стават ar (all random) модот како опција на дота 2 и да можеш да играш против пријател да играш (значит пријателот од една страна со рандом 4ца играчи и јас од друга страна со 4ца).
Мхм... А некое копче што ќе им јавува на другиот тим каде се твоите, или доволно ќе биде само преку TeamSpeak/Mumble/Ventrilo/Skype итн итн...?

Мхм... А некое копче што ќе им јавува на другиот тим каде се твоите, или доволно ќе биде само преку TeamSpeak/Mumble/Ventrilo/Skype итн итн...?

Ако играм против пријател, зошто би ми кажувал каде се неговите или пак обратно ? Мене ми е 100 пати поинтересно да играм против другари отколку да играме заедно, повеќе желба за победа, провоцирање инт. инт. :)

ps.
Поработи си на сарказмот, мојата 4 годишна внука знае подобро од ова твоево.

Ако играм против пријател, зошто би ми кажувал каде се неговите или пак обратно ? Мене ми е 100 пати поинтересно да играм против другари отколку да играме заедно, повеќе желба за победа, провоцирање инт. инт. :)

ps.
Ако ти не планираш да го злоупотребуваш тоа не значи дека ќе има други што би го направиле истото.

ps.
Можете да си креирате лоби и сами да се пукате.
Не е логично ти на една страна, пријателот твој на друга :)

Исто така не ми се свиѓа фактот што без разлика дали сум победил или изгубил, добивам поени. Би направил за секој пораз да се губи поени и обратно. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom