DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Таман се решив да ја пробам после неколку дена пауза пошто ми беше досадно и се дешава следново. Си се тепаме на лејн ние (јас со санјпер, другарчето со џагернаут), и одеднаш се појавува некој си брод (излеа ултито на кунка) и како што не погоди и на двајцата hp-то на 15%. Не беше ниту нафидан, уствари тоа му беше првиот кил, не беше ниту напред со левели (максимум 1 левел) и пак. Да ти еб*м тоа срањето небалансирано, ја па уште се бунев ЛоЛ била не-балансирана. Како што пишувам си отидов афк од мечот и воедно тоа ќе ми биде и последен. Златна ЛоЛ си е златна.

Бродот има огромен пат и е многу тешко да те погоди, да не го приметиш треба да си ептен нов во играта. :icon_lol:

Бродот има огромен пат и е многу тешко да те погоди, да не го приметиш треба да си ептен нов во играта. :icon_lol:
Го пушти од џунгла. КАКО И ДА Е несмее таков не баланс да има на магија.

Не зафркавајте каква Кунка, само на почеток ме нервират со таа трета магија шо мава сплеш, иначе ништо посебно е. Мислам добар е како секој друг херој, но ништо посебно.

Ако некој е ИМБА, тоа е Спирит брејкер, според мене. Цело време е јак (од почеток до крај) посебно од 8 до 13-14 левел каде шо со mask of madness и power treads, ќе те убие, па ти ако сакаш три пати појаки ајтеми имаш во тебе. А и тешко да му избегаш ко ќе се пушти, освем ак немаш блинк .

Не зафркавајте каква Кунка, само на почеток ме нервират со таа трета магија шо мава сплеш, иначе ништо посебно е. Мислам добар е како секој друг херој, но ништо посебно.

Ако некој е ИМБА, тоа е Спирит брејкер, според мене. Цело време е јак (од почеток до крај) посебно од 8 до 13-14 левел каде шо со mask of madness и power treads, ќе те убие, па ти ако сакаш три пати појаки ајтеми имаш во тебе. А и тешко да му избегаш ко ќе се пушти, освем ак немаш блинк .

Играј СБ против Дум или Ќеос и дои кажи како си прошол... нема имба херој, има имба играч кој знае против пикови.

Играј СБ против Дум или Ќеос и дои кажи како си прошол... нема имба херој, има имба играч кој знае против пикови.

Ај Chaos и така и така заради илузине, ама каков дум, во секое време може да го убие спирит на дум, не зезај. Еден charge на дум, пушташ маска, улти и се стори од дум . Спирит нема да умре само од ултино од дум и третата магија (толку може да ја фрли дум, еднаш само и еднаш дали ќе ја фрли.) ;)

Ај Chaos и така и така заради илузине, ама каков дум, во секое време може да го убие спирит на дум, не зезај. Еден charge на дум, пушташ маска, улти и се стори од дум . Спирит нема да умре само од ултино од дум и третата магија (толку може да ја фрли дум, еднаш само и еднаш дали ќе ја фрли.) ;)

Прво дефинирај во која фаза мислиш дека е подобар иако се глупи претпоставкиве...
Кога веќе проектираме замислени ситуации, Дум со земен стомп и блејд мејл ќе заврши работа.
also brew.

Cekajte malku kunka procitav pogore ne e nesto posebno ? Kunka e vo top 3 heroi za mene zaedno so nevermore i lanaya.Nemate pojma da igrate so kunka zatoa ne vi e dobar,Prvo zemas PT/PB pa shadowblade,buriza,mkb,bkb,satanic i ako ne gi utepate site 5 ja go secam na 2 dela.
Taktika:pustas brod i prva kaj so se poveke heroi nasobrani,i odma shadowblade idis na papper nekoj mavas i mava 2000 kritikal i (zavisi protiv koj heroi igrate) nekoj se na 100 hp 2-3 se veke mrtvti ostanatite 2 gi dotepuvaat tvoite soigraci,taka da ne trolajte za kunka koa nemate pojma.
I ako ste zainteresirani za dobra igra,voedno i klan ali dobar PP. poz

За сите шо хејтате, за некој краток период ко ќе излези играта како шо треба немојте да лижите газој. Ако не ве бендисва останете си и стационирајте се на дота1/лол. Бидете статични и не мрдајте од место.

За сите шо хејтате, за некој краток период ко ќе излези играта како шо треба немојте да лижите газој. Ако не ве бендисва останете си и стационирајте се на дота1/лол. Бидете статични и не мрдајте од место.
or what?

или да НЕ ЛИЖИТЕ ГАЗОЈ ПАК и да си играте то шо сметате дека е подобро од дота2, а не тогаш да имате за изговор демек не беше средена и избалансирана ама сеа топ е играта...
едит: не коментирајте поќе тука за то шо не ве бендисва во играта, за тие работи пишете на dev.dota2.com. не бидете пич*и кажете му на одговорните да средат, а не само да џафкате тука за џабе

или да НЕ ЛИЖИТЕ ГАЗОЈ ПАК и да си играте то шо сметате дека е подобро од дота2, а не тогаш да имате за изговор демек не беше средена и избалансирана ама сеа топ е играта...
А ако е вистина дека не била средена и избалансирана а после ја бива? Шо праиме?
Башка никад не сме лижеле гзови особено не за дота 2.

А ако е вистина дека не била средена и избалансирана а после ја бива? Шо праиме?
Башка никад не сме лижеле гзови особено не за дота 2.
море трол еден, не лижите газој, не бе ич, еден куп коментари има погоре од типот „ве молам дај пратете инвајте или дајте ми бета клуч...“ итн. плус то ќе кажи времето за кратко дали ќе чини или не, и нека ти е за утеха то дека дота2 е во една од 10 најиграни на стим, а сеуште не е официјално излезена т.е. уште е тест верзија. шо прајме ко ќе излези + то нудо многу поголеми поволности од лол или та другата копија на дота heroes of newreth или како и да се вика?
џабе џафкате тука пак ќе речам

море трол еден, не лижите газој, не бе ич, еден куп коментари има погоре од типот „ве молам дај пратете инвајте или дајте ми бета клуч...“ итн. плус то ќе кажи времето за кратко дали ќе чини или не, и нека ти е за утеха то дека дота2 е во една од 10 најиграни на стим, а сеуште не е официјално излезена т.е. уште е тест верзија. шо прајме ко ќе излези + то нудо многу поголеми поволности од лол или та другата копија на дота heroes of newreth или како и да се вика?
џабе џафкате тука пак ќе речам
Па лол не е на стим, затоа дота2 е у први 10.

EVpdB.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom