DotA 2

П

Паган-др

Гостин
Мац, овој-оној, дај бе пишете ги никовите, се дупнавте од муабети вртење, не може чоек на Стим да ве најде. :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
TylerMkD, имам изиграно малце партии и немам време деновиве. :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
TylerMkD, имам изиграно малце партии и немам време деновиве. :)
ХАхахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххаха...................

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Проверети си Inventory на стим повторно испратени гифтови дота 2 споделете и ајде кој нема нека пише mail па да ми џитнеме по некој инвајт

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Koj ima dota 2 i e dobar igrac,igra captain mode,neka mi pisi PM da mu dam steamID da igrame!

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
проверете си inventory денес пуштија пак екстра копии, јас до сеа свежнав 4ца другари со дота2 :D
edit: ко ќе имате време придружете се на кајгана@steam и договарајте се таму за лоби околу дота2,cs:go :D

П

Паган-др

Гостин
Зошто не можам да инвајтнам другарче ингаме да играме? Ми дава

"Invite denied - You are not permitted to invite player and create a party"

П

Паган-др

Гостин
Прв резултат на google - http://dev.dota2.com/showthread.php?t=59496 , пробај - пишале дека им профункционирало
Пробав, ништо.

После со едно друго другарче, без никакви проблеми игравме заедно. Можда нешто до акаунтот било, јадел трипови.

А да, и само на мене во Grid view на хероите коа се бира, на првиот ред херои не можам имињата да им ги прочитам? Ептен горе оди прозорецот? Ја глеав резолуцијата, другите имаат црн простор на екран.

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Пробав, ништо.

После со едно друго другарче, без никакви проблеми игравме заедно. Можда нешто до акаунтот било, јадел трипови.

А да, и само на мене во Grid view на хероите коа се бира, на првиот ред херои не можам имињата да им ги прочитам? Ептен горе оди прозорецот? Ја глеав резолуцијата, другите имаат црн простор на екран.
со последниот update катастрофа напраја се ! новиот cooldown на магиите зафркнат е и ич не ме бендисва... гриаф без рамка :S

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Новото UI е супер, многу подобро за разлика од старото.

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Ако сака некој дота2 нека ми пиши пп, имам уште 1 копија :)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
86
Поени од реакции
41
ае некој дарежлив нека ми прати покана, напраив стеам акаунт "iStPom"

Сакам да видам дали ќе ме заинтересира дота 2 (одкако ќе ме потсети на кецот XD) па да си се префрлам на дота 2, или да си останам на лол....

Kajgana Shop

На врв Bottom