DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Мац, овој-оној, дај бе пишете ги никовите, се дупнавте од муабети вртење, не може чоек на Стим да ве најде. :D

TylerMkD, имам изиграно малце партии и немам време деновиве. :)

TylerMkD, имам изиграно малце партии и немам време деновиве. :)
ХАхахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахаххахахахаххаахаххаха...................

Проверети си Inventory на стим повторно испратени гифтови дота 2 споделете и ајде кој нема нека пише mail па да ми џитнеме по некој инвајт

Koj ima dota 2 i e dobar igrac,igra captain mode,neka mi pisi PM da mu dam steamID da igrame!

проверете си inventory денес пуштија пак екстра копии, јас до сеа свежнав 4ца другари со дота2 :D
edit: ко ќе имате време придружете се на кајгана@steam и договарајте се таму за лоби околу дота2,cs:go :D

Зошто не можам да инвајтнам другарче ингаме да играме? Ми дава

"Invite denied - You are not permitted to invite player and create a party"

Прв резултат на google - http://dev.dota2.com/showthread.php?t=59496 , пробај - пишале дека им профункционирало

Пробав, ништо.

После со едно друго другарче, без никакви проблеми игравме заедно. Можда нешто до акаунтот било, јадел трипови.

А да, и само на мене во Grid view на хероите коа се бира, на првиот ред херои не можам имињата да им ги прочитам? Ептен горе оди прозорецот? Ја глеав резолуцијата, другите имаат црн простор на екран.

Пробав, ништо.

После со едно друго другарче, без никакви проблеми игравме заедно. Можда нешто до акаунтот било, јадел трипови.

А да, и само на мене во Grid view на хероите коа се бира, на првиот ред херои не можам имињата да им ги прочитам? Ептен горе оди прозорецот? Ја глеав резолуцијата, другите имаат црн простор на екран.
со последниот update катастрофа напраја се ! новиот cooldown на магиите зафркнат е и ич не ме бендисва... гриаф без рамка :S

Новото UI е супер, многу подобро за разлика од старото.

Ако сака некој дота2 нека ми пиши пп, имам уште 1 копија :)

ае некој дарежлив нека ми прати покана, напраив стеам акаунт "iStPom"

Сакам да видам дали ќе ме заинтересира дота 2 (одкако ќе ме потсети на кецот XD) па да си се префрлам на дота 2, или да си останам на лол....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom