DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
дали го игравте специјалниот мод за халоувин , нешо со рошан бла блу?
дали уште може да се игра и до кога ќе трае?

Стајте Ид бе ако имате некое ајтемче да трејднеме, па ако не се замарате со тоа џитнете го наваму

дај кажете ми зошто не можам да ја играм дота 2?
се инсталира и се, ама копчето за play ми е сиво (не можам да го кликнам)..

дај кажете ми зошто не можам да ја играм дота 2?
се инсталира и се, ама копчето за play ми е сиво (не можам да го кликнам)..
Imas dota 2 test,nemozis da igras mozis samo da bidis spectator!

Prasaj nekoj drugari sto ja igraat igrata dali imaay dota2 giftovi,deka pred 1 nedela mislam sekoj sto ja imase igrata dobi + 1 gift,ako ne apliciraj imas na www.joindota.com za gift ako imas sreka mozda i ke ti daat,e ako i taka ne ti uspee togas idi jugoton mislam ja ima 11 evra e kupi ja.

дали го игравте специјалниот мод за халоувин , нешо со рошан бла блу?
дали уште може да се игра и до кога ќе трае?
У модов и да губиш и да победуваш добиваш ајтеми цело време, тоа многу ми се допаѓа :D

У модов и да губиш и да победуваш добиваш ајтеми цело време, тоа многу ми се допаѓа :D
Нели?:D Која кретенчина сум бил само денес.
Иначе ако некој не знаел. Земете Axe and be the dick in-game .

Фармам ајтеми со модов многу брзо, но ептен се изнервирав кога имав шанса да освојам Speed Demon Courier и изгубив.

Ај некој на брзина ако може да го објасни модов, зашто изиграв една партија, врска немав што треба да правам и се напнав само.

Ај некој на брзина ако може да го објасни модов, зашто изиграв една партија, врска немав што треба да правам и се напнав само.
Имаат и Dire и Radiant едни тикви што треба да се полнат со тоа бонбоните што се испуштаат коа ќе се утепаат рошан криповите. И ако ја напаѓаш противничката тиква крадеш бонбони и тие треба да ги оставиш во твојата тиква, и по некое време рошан те брка и победува тој шо има повеќе бонбони. И то. И после треба да го убиеш рошан и то.

Таман се решив да ја пробам после неколку дена пауза пошто ми беше досадно и се дешава следново. Си се тепаме на лејн ние (јас со санјпер, другарчето со џагернаут), и одеднаш се појавува некој си брод (излеа ултито на кунка) и како што не погоди и на двајцата hp-то на 15%. Не беше ниту нафидан, уствари тоа му беше првиот кил, не беше ниту напред со левели (максимум 1 левел) и пак. Да ти еб*м тоа срањето небалансирано, ја па уште се бунев ЛоЛ била не-балансирана. Како што пишувам си отидов афк од мечот и воедно тоа ќе ми биде и последен. Златна ЛоЛ си е златна.

Таман се решив да ја пробам после неколку дена пауза пошто ми беше досадно и се дешава следново. Си се тепаме на лејн ние (јас со санјпер, другарчето со џагернаут), и одеднаш се појавува некој си брод (излеа ултито на кунка) и како што не погоди и на двајцата hp-то на 15%. Не беше ниту нафидан, уствари тоа му беше првиот кил, не беше ниту напред со левели (максимум 1 левел) и пак. Да ти еб*м тоа срањето небалансирано, ја па уште се бунев ЛоЛ била не-балансирана. Како што пишувам си отидов афк од мечот и воедно тоа ќе ми биде и последен. Златна ЛоЛ си е златна.

И бољи да си останеш на ЛоЛ. Се напуни Дота 2 со нубови дојдени од ЛоЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom