Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали уште може да се игра и до кога ќе трае?
Imas dota 2 test,nemozis da igras mozis samo da bidis spectator!дај кажете ми зошто не можам да ја играм дота 2?
се инсталира и се, ама копчето за play ми е сиво (не можам да го кликнам)..
блахх, а како да можам да ја играм дота 2?Imas dota 2 test,nemozis da igras mozis samo da bidis spectator!
У модов и да губиш и да победуваш добиваш ајтеми цело време, тоа многу ми се допаѓадали го игравте специјалниот мод за халоувин , нешо со рошан бла блу?
дали уште може да се игра и до кога ќе трае?
Нели?У модов и да губиш и да победуваш добиваш ајтеми цело време, тоа многу ми се допаѓа![]()
Фармам ајтеми со модов многу брзо, но ептен се изнервирав кога имав шанса да освојам Speed Demon Courier и изгубив.У модов и да губиш и да победуваш добиваш ајтеми цело време, тоа многу ми се допаѓа![]()
Ne se nerviraj.Фармам ајтеми со модов многу брзо, но ептен се изнервирав кога имав шанса да освојам Speed Demon Courier и изгубив.
Имаат и Dire и Radiant едни тикви што треба да се полнат со тоа бонбоните што се испуштаат коа ќе се утепаат рошан криповите. И ако ја напаѓаш противничката тиква крадеш бонбони и тие треба да ги оставиш во твојата тиква, и по некое време рошан те брка и победува тој шо има повеќе бонбони. И то. И после треба да го убиеш рошан и то.Ај некој на брзина ако може да го објасни модов, зашто изиграв една партија, врска немав што треба да правам и се напнав само.
Таман се решив да ја пробам после неколку дена пауза пошто ми беше досадно и се дешава следново. Си се тепаме на лејн ние (јас со санјпер, другарчето со џагернаут), и одеднаш се појавува некој си брод (излеа ултито на кунка) и како што не погоди и на двајцата hp-то на 15%. Не беше ниту нафидан, уствари тоа му беше првиот кил, не беше ниту напред со левели (максимум 1 левел) и пак. Да ти еб*м тоа срањето небалансирано, ја па уште се бунев ЛоЛ била не-балансирана. Како што пишувам си отидов афк од мечот и воедно тоа ќе ми биде и последен. Златна ЛоЛ си е златна.