Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sve izgubiv na OG, 3 Immortali 1 Mythical, MAMATA DA MU JA EBAM.Na'Vi![]()
A jas pa na navi da ti kazam so izgubiv..pa arcana, sf arcana i lc arcana o na cs go izgubiv 200 evra, noz od 120 i 80 evra puskiSve izgubiv na OG, 3 Immortali 1 Mythical, MAMATA DA MU JA EBAM.
Која ти е логиката да ставаш итеми на 0,1 "коеф"? Ризикуваш итем од 30$ за да добиеш срање од 3$ во игра во која секој секого може да победи...Sve izgubiv na OG, 3 Immortali 1 Mythical, MAMATA DA MU JA EBAM.
Sve izgubiv na OG, 3 Immortali 1 Mythical, MAMATA DA MU JA EBAM.
А он шо до сеа добил 30 итеми од по 3$, тоа нема везе..
Како може бе да си играат курот? Не сакаат они да земат пари? Нема врска тоа дали доаѓа нов пач или не, не е редит ова ебате.brat ne vredi rizikot kako da ti kazam posebno ne vaka pred nov patch koa poveketo si igraat kurot ko na primer secret so sve izgubi...
Како може бе да си играат курот? Не сакаат они да земат пари? Нема врска тоа дали доаѓа нов пач или не, не е редит ова ебате.
Шо, secret намерно губат, тоа ти е поентата? Не капирам.
Секој секого можело да победи, не вредело за ризикот.... Ко така да не идеме ни во кладилници а?
пак играат со empire?Saksa nubski cela partija igra i na kraj prai nevozmozen swap i krade aegis so venge![]()
пак играат со empire?