DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам acc 3,5к ммр соло ,3,3к парти, + CS GO + uste nekoj igri. Ако има заинтерисирани пм
:pos:

Него, овој Moonmeander од најголем трол на Twitch стана шампион, у пичку матер...

Што ти значи 8000 MMR играч... :cenzura:

Дека е толку го про го изеде немиен .Некои деца напалени го дигаат само по јутуб и други страни не дека типот е про .Маалски моабети -ја кога ќе го земам винд знаеш што ќе ти направам .

Дека е толку го про го изеде немиен .Некои деца напалени го дигаат само по јутуб и други страни не дека типот е про .Маалски моабети -ја кога ќе го земам винд знаеш што ќе ти направам .
what the fuck? :cautious:

Сакаш да кажеш дека w33 не е доволно добар за да биде про-играч иако освои 3 големи турнири досега, а на другите 2 беше второ место? Или не заслужува да има 8000 ммр иако има достигнато 7000 на 2 акаунти?

what the fuck? :cautious:

Сакаш да кажеш дека w33 не е доволно добар за да биде про-играч иако освои 3 големи турнири досега, а на другите 2 беше второ место? Или не заслужува да има 8000 ммр иако има достигнато 7000 на 2 акаунти?
Очигледно не беше доволно добар да победи на франкфурт.

Очигледно не беше доволно добар да победи на франкфурт.
И он е крив за тоа или Puppey со неговите чудни драфтови? И плус Envy being Envy...

da se razbereme w33 e limitiran u hero pool...ali daleku od toa deka ne e pro i deka ne e dobar...deckoto otvara svaka mu cast..

добро не свативте до сега дека old school mk нема две чисти во главата???

доста тролаш друже, и јас бев голем скептик на новите secret али ми докажаа дека сум и јас идиот што ги потцени така да schhh.

http://www.twitch.tv/dreamleague
Сакса во живо ајмо подршка
12246677_906966726064338_6678436077821355206_n.jpg

Последно уредено:
Saksa e captain vo 4CL?[DOUBLEPOST=1448627042][/DOUBLEPOST]Za pola saat vreme igraat so Alliance :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom