old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Продавам acc 3,5к ммр соло ,3,3к парти, + CS GO + uste nekoj igri. Ако има заинтерисирани пм

Него, овој Moonmeander од најголем трол на Twitch стана шампион, у пичку матер...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Продавам acc 3,5к ммр соло ,3,3к парти, + CS GO + uste nekoj igri. Ако има заинтерисирани пм
Дека е толку го про го изеде немиен .Некои деца напалени го дигаат само по јутуб и други страни не дека типот е про .Маалски моабети -ја кога ќе го земам винд знаеш што ќе ти направам .Што ти значи 8000 MMR играч...
what the fuck?Дека е толку го про го изеде немиен .Некои деца напалени го дигаат само по јутуб и други страни не дека типот е про .Маалски моабети -ја кога ќе го земам винд знаеш што ќе ти направам .
Дека е толку го про го изеде немиен .Некои деца напалени го дигаат само по јутуб и други страни не дека типот е про .Маалски моабети -ја кога ќе го земам винд знаеш што ќе ти направам .
Majstore ti trolas ili tripas?
Очигледно не беше доволно добар да победи на франкфурт.what the fuck?
Сакаш да кажеш дека w33 не е доволно добар за да биде про-играч иако освои 3 големи турнири досега, а на другите 2 беше второ место? Или не заслужува да има 8000 ммр иако има достигнато 7000 на 2 акаунти?
И он е крив за тоа или Puppey со неговите чудни драфтови? И плус Envy being Envy...Очигледно не беше доволно добар да победи на франкфурт.
ДаSaksa e captain vo 4CL?[DOUBLEPOST=1448627042][/DOUBLEPOST]Za pola saat vreme igraat so Alliance![]()