- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
Може кога сакате. Во секој момент имам 3-4 на располагањеВечерва не петок е ебаго утре ако сакате мојме да се собериме за лоби, или парти ако сме помалце.
@Tranquility @Martin утревечер?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може кога сакате. Во секој момент имам 3-4 на располагањеВечерва не петок е ебаго утре ако сакате мојме да се собериме за лоби, или парти ако сме помалце.

Булдог кери ке игра у ТИнкер тимот.Ги неам пратено од коа избегаа тие двајцата у Secret, и незнам зашо не го избација XBOCT коа игра ужас кери после ti2.
Гледам и Аdmiral Bulldog е без тим, прејак офлејн играч
Edit: го земале у team Tinker
Игра и кери Булдог, ама според мене најдобар е на офлејн, Хвост незнам колку го имаше пратено коа беа стариот Нави на последниот TI, ужас беше невиден.Булдог кери ке игра у ТИнкер тимот.
А Хвост е одличен кери и моментално најдобриот играч на Нави, Денди е тој што е дрво.
Булдог кери ке игра у ТИнкер тимот.
А Хвост е одличен кери и моментално најдобриот играч на Нави, Денди е тој што е дрво.
[DOUBLEPOST=1422644862][/DOUBLEPOST]A bulldog ima problemi so mozokot...niso poveke taman si bese u aliance ali toa eЈас играм на лаптоп преку wifi. На моменти само ми паѓа конекција па морам да се дисконектирам па пак да се конектирам. Лаг ретко кога е пооптоварен интернетон со други конекции, а понекогаш у тимфајт со повеќе кастери или пуш со многу крипој ми се случува да лагира помалце ама 5-10 сец после се средува.Абе игра ли некој од вас дота на лаптоп на вифи? Имам близу интернет од пакетот за студенти и на секој 2 секунди лагира, а пингот е 55-65 кој може да е проблемот? Пред еден месец играв од кај другар исто на вифи на ист таков пакет и не лагираше уопште.
Неквалитетна конекција имаш. Знам, сличен проблем имав и јас.Абе игра ли некој од вас дота на лаптоп на вифи? Имам близу интернет од пакетот за студенти и на секој 2 секунди лагира, а пингот е 55-65 кој може да е проблемот? Пред еден месец играв од кај другар исто на вифи на ист таков пакет и не лагираше уопште.
Upload/download mbs?@бутЕ Јас пробав се дисконектирав, конектирав пак и избришав дури и играта ама не се поправа лагот и лагира како шо кажав на секој 2-3 секунди
@Curious Ами незнам, видеа на лаптопот кој што е поврзан со рутерот е океј, ги тера видеата и не ги коче воопшто ама штета не тера игри, а имам близу и неможам другиот да го поврзам. Инаку вчера купив рутер еден мал "Netis" нема антена и е многу мал http://www.netis-systems.com/en/products/wireless-routers-regular/65.html еве ваков па се си мислам да не е до него проблемот, дека другар зема рутер "Tenda" со една антена и 3ца игравме лан не кочеше воопшто. Како го среди проблемот?
Upload/download mbs?
Пробај подеси ја графиката наместо 100% на 80-85%
Ти сеуште не си ни кажал како беше потпишан минатиот пат кога играше лоби со насВечерва не петок е ебаго утре ако сакате мојме да се собериме за лоби, или парти ако сме помалце.

2 партии по ред со цент офлејн шо го пуштивте -.-Ти сеуште не си ни кажал како беше потпишан минатиот пат кога играше лоби со нас![]()
Де бе ти.. ништо не памтишТи сеуште не си ни кажал како беше потпишан минатиот пат кога играше лоби со нас![]()