DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Да не ве цитирам сите, само вака ќе ви одговорам. Вие продолжете да играте како што знаете, а исто и јас. Секој има различен стил на играње и не сум должен на никого да се објаснувам зошто, што и како. Се правите многу јаки играчи тука на форумот а во реалноста губите од Руси што не знаат каде се наоѓа Сикрет шоп така да нема што повеќе да дискутираме.

Ви го рече, в лице ...!!!
acdc1c11fb2aacc8f90e45dbe9d7dccc4f3a87e9ce323ee4ef1f007290742f37.jpg

пс.

Дајте бе некој за Fantasy League, немат никој овде? :(

Рики баш е ослабен со промениве.
Пред левел 6 нема никаков кил потенцијал.
Инвиз лвл 1 со 8 секунди дилеј е бескорисно.
А офлејн Рики е катастрофа, не е Рики Баунти Хантер па без фарм со левели само да биде корисен на тимот.

Да не ве цитирам сите, само вака ќе ви одговорам. Вие продолжете да играте како што знаете, а исто и јас. Секој има различен стил на играње и не сум должен на никого да се објаснувам зошто, што и како. Се правите многу јаки играчи тука на форумот а во реалноста губите од Руси што не знаат каде се наоѓа Сикрет шоп така да нема што повеќе да дискутираме.
Должен си да се објасниш кога веќе ти си го почнал муабетот. Иначе, знаеш она ако еден ти вика дека не си у право најверојатно греши тој, но кога сите ти викаат дека не си у право ондак до тебе ќе да е нешто. Многу лошо си го укапира муабетот. Никој тука не е про, далеку сме од тоа очигледно. Јас веќе месец дена тапкам околу 3.2к па никому ништо. Ти пишав и претходно, дај линк од дотабаф или да ти изгледаме некој риплеј, да видиме дали стварно не е до тебе проблемот. Смени сервер на крај краева, некое решение мора да има. Не е можно да паднеш од 2.8 на 2.2 дури и со минимално познавање на играта. Може да имаш лош ден, да ти се погодат ретардирани во тим или било што, но не може бе да изгубиш 24(?) партии во низа сфаќаш?
Муабетот е, сите што ти реплицираа пробаа да ти помогнат на некој начин, ти изреагира ко темава да е фан пејџ на фејсбук ебате. Оди таму ако ти е така мерак да се научиш, коментирај на бедни слики зошто некој со вк направил дезолатор наместо да земе блинк.

Има бе некој заинтересиран да идеме на мкд купот? 5 раре е влез од тим. Ваљда.

Рики баш е ослабен со промениве.
Пред левел 6 нема никаков кил потенцијал.
Инвиз лвл 1 со 8 секунди дилеј е бескорисно.
А офлејн Рики е катастрофа, не е Рики Баунти Хантер па без фарм со левели само да биде корисен на тимот.

А да не збориме дека base regen му е 0.25.
Не да е утепан херојот. Тотален rework му треба.

Ја се врткам од 3.5k до 3.7k, неам играно асално уште откоа немаше ранкд и апла сум закржлавен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom