- Член од
- 13 октомври 2009
- Мислења
- 569
- Поени од реакции
- 233
Go staviv 1.25b ne bivase. Ne go prifaka.
Inace nemam pac mommentalno, nova e igrata.
Go staviv 1.25b ne bivase. Ne go prifaka.
како не бива ?Go staviv 1.25b ne bivase. Ne go prifaka.
Inace nemam pac mommentalno, nova e igrata.
58475478585 пати Thumbs Up.НА GARENA ТОА МАКЕДОНСКАТА СОБА ТРЕБА ТОТАЛНО ДА СЕ ИЗБРИШЕ И БАНИРА ОД GGC, И НИКАД ВЕЌЕ ДА НЕ ПОСТОИ! ТОА СВЕ ВРИЕ ОД РЕТАРДИРАНИ, ЕДНА АСАЛНА НЕМОЖЕШ ДА ИЗИГРАШ !
1 ТИП, ЛИВЕРИ ! ГО УБИВАШ 3 ПАТИ И СИ ЛИВА ПОШО САМ СИ ВИКА ( ГГ ) У ПАМЕТОТ И НЕМА ШТО ВИШЕ ДА ИГРА.
2 ТИП, КУРЧАЛА! ЌЕ ГО УБИЕШ 2-3 ПАТИ И ПОЧНУВА ДА ЈАДЕ *„!“’ [ шитови ] као „пи**а ти матер“ бла бла бла затоа што е толку ретардиран што незнае ни да избега од кула да не го утепа.
3 ТИП, ПЛАЧКОВЦИ ! УМИРА ЕДНАШ, УМИРА ВТОР ПАТ, ТРЕТИОТ ПАТ УМИРА И ВИКА „ ЛАААААААГ, СРЕДИ ГО ЛАГОВ ВЕЌЕ, ХООСТ ГАСИ ШТО ИМАШ УПАЛЕНО “ ( а тој пинг 10, како и останатите 9 играчи, ама нејќе да признае дека е ТЕШКА БОТЧИНА, па се жали и плаче ).
4 ТИП, НАЦИОНАЛИСТИ ! Влезе ли некој Србин у игра, или било која друга националност, и одма почнуваат да јадат гомна за тоа како таа држава е срање, а тука се е сјајно, и ние сме јаки, а они не се. ПА ПИ**А ТИ МАТЕРИНА, СИ ВЛЕГОЛ У ИГРА, А НЕ У ПАРЛАМЕНТ, ИГРАЈ, И ЗАЧЕПИ СИ ЈА МУЦКАТА ВЕЌЕ ЕДНАШ, СМЕТАШ НА СИТЕ!!! Ова да ти се ГАДИ ДА ИГРАШ веќе, али сите што се заинтересирани за ПРО игра, влезете си во Sweden DotA Room и уживајте.... (ако не сте нубови, тогаш ќе ве пцујат и ќе ве испобанираат) хаха
Затоа ќе си играм во HIGH LVL DOTA ROOMS. Можит ќе чекаш 20 мин. за да се соберат луѓе салам, ама партијата ти е топ.НА GARENA ТОА МАКЕДОНСКАТА СОБА ТРЕБА ТОТАЛНО ДА СЕ ИЗБРИШЕ И БАНИРА ОД GGC, И НИКАД ВЕЌЕ ДА НЕ ПОСТОИ! ТОА СВЕ ВРИЕ ОД РЕТАРДИРАНИ, ЕДНА АСАЛНА НЕМОЖЕШ ДА ИЗИГРАШ !
1 ТИП, ЛИВЕРИ ! ГО УБИВАШ 3 ПАТИ И СИ ЛИВА ПОШО САМ СИ ВИКА ( ГГ ) У ПАМЕТОТ И НЕМА ШТО ВИШЕ ДА ИГРА.
2 ТИП, КУРЧАЛА! ЌЕ ГО УБИЕШ 2-3 ПАТИ И ПОЧНУВА ДА ЈАДЕ *„!“’ [ шитови ] као „пи**а ти матер“ бла бла бла затоа што е толку ретардиран што незнае ни да избега од кула да не го утепа.
3 ТИП, ПЛАЧКОВЦИ ! УМИРА ЕДНАШ, УМИРА ВТОР ПАТ, ТРЕТИОТ ПАТ УМИРА И ВИКА „ ЛАААААААГ, СРЕДИ ГО ЛАГОВ ВЕЌЕ, ХООСТ ГАСИ ШТО ИМАШ УПАЛЕНО “ ( а тој пинг 10, како и останатите 9 играчи, ама нејќе да признае дека е ТЕШКА БОТЧИНА, па се жали и плаче ).
4 ТИП, НАЦИОНАЛИСТИ ! Влезе ли некој Србин у игра, или било која друга националност, и одма почнуваат да јадат гомна за тоа како таа држава е срање, а тука се е сјајно, и ние сме јаки, а они не се. ПА ПИ**А ТИ МАТЕРИНА, СИ ВЛЕГОЛ У ИГРА, А НЕ У ПАРЛАМЕНТ, ИГРАЈ, И ЗАЧЕПИ СИ ЈА МУЦКАТА ВЕЌЕ ЕДНАШ, СМЕТАШ НА СИТЕ!!! Ова да ти се ГАДИ ДА ИГРАШ веќе, али сите што се заинтересирани за ПРО игра, влезете си во Sweden DotA Room и уживајте.... (ако не сте нубови, тогаш ќе ве пцујат и ќе ве испобанираат) хаха
Aj add me user mi e morkovce .... od na work nakaj 12 sekogas sedvam igram do kun 2-3Играчи јавете се!!! Ај да направиме една кајгаџиска дота, јас ќе хостирам
Ајде Морковче аднат сиAj add me user mi e morkovce .... od na work nakaj 12 sekogas sedvam igram do kun 2-3
Јас бев фасциниран од јуробетл на почетокот, но многу багови, иако е строго за ливање уште повеќе има од гарена. На гарена на high lvl соби е многу подобро.Де бе уште ли на гарена играте?
Креирајте си акаунт на http://eurobattle.net/ и шибајте, секој ливер е автоматски баниран, имате рејтинзи и скорови....