DotA генерална дискусија

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Go staviv 1.25b ne bivase. Ne go prifaka.

Inace nemam pac mommentalno, nova e igrata.
како не бива ?
јас на цд ја имам оригинално 1.00 верзија и се е во ред овај пач го користам да не имаш ти некој пач веќе инсталирано претходно?

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Ми треба помош го иам 1.24 пачот и сакам да го update првиот пат на 1.26 ама не бива па сеа на 1.25 пак не бива!!
Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003
This program patches Warcraft 3

Log created at 9:32 pm on 04/26/2011

ERROR: unable to create file 'D:\Program Files\Warcraft III\War3Files_D2K\BNUpdate.exe'
The system cannot find the path specified.

RESULT: Prepatch failed

--- надополнето ---

Го поправив нема везе!!!

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Ај ќе ве молам да ми дај некој линк од кај да симнам програмче за сменување на hotkeys...не ми текнува како се викаше....фала однапред

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
луге дали може некој да ми даде линк за да спуштам се фрозен трон варкрат дота и пачови се на еднаш очајно ми се игра а не мозам да најдам никако линк ако знае некој нека ми пише побрзо ептен ми се игра позз и фала за пружената помош;)

marjov

Про
Член од
27 јуни 2011
Мислења
133
Поени од реакции
79
НА GARENA ТОА МАКЕДОНСКАТА СОБА ТРЕБА ТОТАЛНО ДА СЕ ИЗБРИШЕ И БАНИРА ОД GGC, И НИКАД ВЕЌЕ ДА НЕ ПОСТОИ! ТОА СВЕ ВРИЕ ОД РЕТАРДИРАНИ, ЕДНА АСАЛНА НЕМОЖЕШ ДА ИЗИГРАШ !
1 ТИП, ЛИВЕРИ ! ГО УБИВАШ 3 ПАТИ И СИ ЛИВА ПОШО САМ СИ ВИКА ( ГГ ) У ПАМЕТОТ И НЕМА ШТО ВИШЕ ДА ИГРА.
2 ТИП, КУРЧАЛА! ЌЕ ГО УБИЕШ 2-3 ПАТИ И ПОЧНУВА ДА ЈАДЕ *„!“’ [ шитови ] као „пи**а ти матер“ бла бла бла затоа што е толку ретардиран што незнае ни да избега од кула да не го утепа.
3 ТИП, ПЛАЧКОВЦИ ! УМИРА ЕДНАШ, УМИРА ВТОР ПАТ, ТРЕТИОТ ПАТ УМИРА И ВИКА „ ЛАААААААГ, СРЕДИ ГО ЛАГОВ ВЕЌЕ, ХООСТ ГАСИ ШТО ИМАШ УПАЛЕНО “ ( а тој пинг 10, како и останатите 9 играчи, ама нејќе да признае дека е ТЕШКА БОТЧИНА, па се жали и плаче ).
4 ТИП, НАЦИОНАЛИСТИ ! Влезе ли некој Србин у игра, или било која друга националност, и одма почнуваат да јадат гомна за тоа како таа држава е срање, а тука се е сјајно, и ние сме јаки, а они не се. ПА ПИ**А ТИ МАТЕРИНА, СИ ВЛЕГОЛ У ИГРА, А НЕ У ПАРЛАМЕНТ, ИГРАЈ, И ЗАЧЕПИ СИ ЈА МУЦКАТА ВЕЌЕ ЕДНАШ, СМЕТАШ НА СИТЕ!!! Ова да ти се ГАДИ ДА ИГРАШ веќе, али сите што се заинтересирани за ПРО игра, влезете си во Sweden DotA Room и уживајте.... (ако не сте нубови, тогаш ќе ве пцујат и ќе ве испобанираат) хаха :)

H

-HRO

Гостин
НА GARENA ТОА МАКЕДОНСКАТА СОБА ТРЕБА ТОТАЛНО ДА СЕ ИЗБРИШЕ И БАНИРА ОД GGC, И НИКАД ВЕЌЕ ДА НЕ ПОСТОИ! ТОА СВЕ ВРИЕ ОД РЕТАРДИРАНИ, ЕДНА АСАЛНА НЕМОЖЕШ ДА ИЗИГРАШ !
1 ТИП, ЛИВЕРИ ! ГО УБИВАШ 3 ПАТИ И СИ ЛИВА ПОШО САМ СИ ВИКА ( ГГ ) У ПАМЕТОТ И НЕМА ШТО ВИШЕ ДА ИГРА.
2 ТИП, КУРЧАЛА! ЌЕ ГО УБИЕШ 2-3 ПАТИ И ПОЧНУВА ДА ЈАДЕ *„!“’ [ шитови ] као „пи**а ти матер“ бла бла бла затоа што е толку ретардиран што незнае ни да избега од кула да не го утепа.
3 ТИП, ПЛАЧКОВЦИ ! УМИРА ЕДНАШ, УМИРА ВТОР ПАТ, ТРЕТИОТ ПАТ УМИРА И ВИКА „ ЛАААААААГ, СРЕДИ ГО ЛАГОВ ВЕЌЕ, ХООСТ ГАСИ ШТО ИМАШ УПАЛЕНО “ ( а тој пинг 10, како и останатите 9 играчи, ама нејќе да признае дека е ТЕШКА БОТЧИНА, па се жали и плаче ).
4 ТИП, НАЦИОНАЛИСТИ ! Влезе ли некој Србин у игра, или било која друга националност, и одма почнуваат да јадат гомна за тоа како таа држава е срање, а тука се е сјајно, и ние сме јаки, а они не се. ПА ПИ**А ТИ МАТЕРИНА, СИ ВЛЕГОЛ У ИГРА, А НЕ У ПАРЛАМЕНТ, ИГРАЈ, И ЗАЧЕПИ СИ ЈА МУЦКАТА ВЕЌЕ ЕДНАШ, СМЕТАШ НА СИТЕ!!! Ова да ти се ГАДИ ДА ИГРАШ веќе, али сите што се заинтересирани за ПРО игра, влезете си во Sweden DotA Room и уживајте.... (ако не сте нубови, тогаш ќе ве пцујат и ќе ве испобанираат) хаха :)
58475478585 пати Thumbs Up.
Hlr и Sweden му е мајката.... :)

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Затоа ќе си играм во HIGH LVL DOTA ROOMS. Можит ќе чекаш 20 мин. за да се соберат луѓе салам, ама партијата ти е топ. :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Играчи јавете се!!! Ај да направиме една кајгаџиска дота, јас ќе хостирам :D

Член од
18 ноември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
znam deka ovde e za dota ama ae ke prasam za vojska
kako da napraam na undead da sum 200/200?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Де бе уште ли на гарена играте? :)

Креирајте си акаунт на http://eurobattle.net/ и шибајте, секој ливер е автоматски баниран, имате рејтинзи и скорови....

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Де бе уште ли на гарена играте? :)

Креирајте си акаунт на http://eurobattle.net/ и шибајте, секој ливер е автоматски баниран, имате рејтинзи и скорови....
Јас бев фасциниран од јуробетл на почетокот, но многу багови, иако е строго за ливање уште повеќе има од гарена. На гарена на high lvl соби е многу подобро. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom