- Член од
- 22 април 2008
- Мислења
- 405
- Поени од реакции
- 28
Некој да ми даде линк коплет цела игра да ја спуштам world of warcraft,frozen thrones,dota mapi ?!
Пробај овдеНекој да ми даде линк коплет цела игра да ја спуштам world of warcraft,frozen thrones,dota mapi ?!
мене искрено поише ми се допага старата Дота... Не велам дека Дота 2 е лоша али што знам некако не сум навикнат а инаку ја пецам и дота 2 и баш е кулДота 2 е иднината. Префрлај се одма, подобра е у секој поглед.
За Дота2 можи да ти пушти некој guest pass, иам јас 15-20 ако сакаш ќе ти пуштам. иначе ти треба акаунт на стим. ако имаш време додај ме на стим mart11nbtДечки сакам да се пробам на Дота. Ајде совет, од кај да ја симнам, што треба да знам за почеток. Имам искуство со старата дота али не сум бил некој јак играч. Сега моментално сум солиден на ЛОЛ али ми скисна па сакам да сменам малце.
Ајде ако сакаш објасни ми што е стимЗа Дота2 можи да ти пушти некој guest pass, иам јас 15-20 ако сакаш ќе ти пуштам. иначе ти треба акаунт на стим. ако имаш време додај ме на стим mart11nbt
ЛОЛ според мене е полесна, и неа ја играмЗдраво...Имам едно прашање,незнам која игра да ја симнам дали LoL или Dota 2..која е подобра??