DotA генерална дискусија

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
Море да видиш како е, риплеите со Акаша ги гледаше? :)

Или па Наикс вс MYM :)
lost.eu vs mym ја имам глеано вигос е ѕвер но не беше тоа муабетот
неможеш да го споредуваш неговото играње сега и пред 4години
знае да игра многу нормално но тогаш беше господ
:zlo:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
lost.eu vs mym ја имам глеано вигос е ѕвер но не беше тоа муабетот
неможеш да го споредуваш неговото играње сега и пред 4години
знае да игра многу нормално но тогаш беше господ
:zlo:
Сега е паднат од форма да, (нова верзиа не ја знае сеуште и слично/нема тренирано) ама ако овој играч има добар стар и има херој кој може да ја носи партијата јас мислам дека многу тешко може да се спречи. Секогаш кога сум го гледал ако на старт има солиден фарм и неколку убиства/поглоем левел од другите се знае како ќе заврши партијата. Додека за старите времиња кога доминираше многу тоа се должи и на тоа што со тој тим немораш да дава сигнали нити да пишува што да се праи многу добро се читаа и се знае еден со друг така што за разлика од сега кога некој вика дека се самоубивал и слично тогаш сите влагаа во тепачка во исто време и тие луди агресивни потези резултираа секогаш со маскар на пртовничкиот тим за разлика од сега кога се убива затоа што не го пратат доволно добро или поточно не знаат што да очекуваат од него. Ова е еден од клучните фактори за неговото чудно умирање или иницирање на нерамноправни тепачки :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.464
Поени од реакции
6.792
Здраво се надевам некој чита тука од време на време.
Може ли некој да ми прати торент, линк за симињање било шо за да ја играм играва.
инаку немам ништо инсталирано, ни воркрафт три ни фроузен троун.
мислам дека требаше тие двете плус некој апдејт за да играм.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Здраво се надевам некој чита тука од време на време.
Може ли некој да ми прати торент, линк за симињање било шо за да ја играм играва.
инаку немам ништо инсталирано, ни воркрафт три ни фроузен троун.
мислам дека требаше тие двете плус некој апдејт за да играм.
Вака, ако сакаш ќе ти пратам двете игри + пач и гарена(ова ти е за онлине да играш, ако не знаеше :)) и се ќе ти кажам како треба. Е сега, знам дека можеше некако само Frozen Throne да ја имаш инсталирано, без Warcraft III, и да играш DotA.

Ако ти се штедит сообраќај, почекај малце, ќе ти кажит некој друг, ако не да ти пуштам линкови. :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.464
Поени од реакции
6.792
Вака, ако сакаш ќе ти пратам двете игри + пач и гарена(ова ти е за онлине да играш, ако не знаеше :)) и се ќе ти кажам како треба. Е сега, знам дека можеше некако само Frozen Throne да ја имаш инсталирано, без Warcraft III, и да играш DotA.

Ако ти се штедит сообраќај, почекај малце, ќе ти кажит некој друг, ако не да ти пуштам линкови. :)
Ај да почекаме, ако се најде некој да ми даде такво арно, ако не по ПП ќе ти пратам порака. Фала!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Мава ли некој ДОТА бе? После година дена пак седнав да играм, и со пачовиве сега имам фрки, не можам да играм на Гарена... 1.23 верзија имам, кој пач иде после за да можам на крај 1.25 да го инсталирам?:

C

Crazy Diamond

Гостин
Мава ли некој ДОТА бе? После година дена пак седнав да играм, и со пачовиве сега имам фрки, не можам да играм на Гарена... 1.23 верзија имам, кој пач иде после за да можам на крај 1.25 да го инсталирам?:
Прво ќе симнеш 1.24е пач, па после ке го симнеш 1.25b.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Дечки инсталирав варкрафт по долго време, да видам како одат работиве :), ама нешто ме заебаваат пачевите. Инсталирав првен Warcraft 3 chaos па Frozen Throne , и го ставив 1.25б пачот и нејкеше да ми го прифати, викаше denied .. Што да направам? Кој пач првен да го ставам?

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Дечки инсталирав варкрафт по долго време, да видам како одат работиве :), ама нешто ме заебаваат пачевите. Инсталирав првен Warcraft 3 chaos па Frozen Throne , и го ставив 1.25б пачот и нејкеше да ми го прифати, викаше denied .. Што да направам? Кој пач првен да го ставам?
http://hotfile.com/dl/109721749/0502fd8/War3TFT_125b_English.exe.html

Kajgana Shop

На врв Bottom