Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.737
- Поени од реакции
- 18.483
Море да видиш како е, риплеите со Акаша ги гледаше?не е тоа што беше :O
Или па Наикс вс MYM
Море да видиш како е, риплеите со Акаша ги гледаше?не е тоа што беше :O
lost.eu vs mym ја имам глеано вигос е ѕвер но не беше тоа муабетотМоре да видиш како е, риплеите со Акаша ги гледаше?
Или па Наикс вс MYM
Сега е паднат од форма да, (нова верзиа не ја знае сеуште и слично/нема тренирано) ама ако овој играч има добар стар и има херој кој може да ја носи партијата јас мислам дека многу тешко може да се спречи. Секогаш кога сум го гледал ако на старт има солиден фарм и неколку убиства/поглоем левел од другите се знае како ќе заврши партијата. Додека за старите времиња кога доминираше многу тоа се должи и на тоа што со тој тим немораш да дава сигнали нити да пишува што да се праи многу добро се читаа и се знае еден со друг така што за разлика од сега кога некој вика дека се самоубивал и слично тогаш сите влагаа во тепачка во исто време и тие луди агресивни потези резултираа секогаш со маскар на пртовничкиот тим за разлика од сега кога се убива затоа што не го пратат доволно добро или поточно не знаат што да очекуваат од него. Ова е еден од клучните фактори за неговото чудно умирање или иницирање на нерамноправни тепачкиlost.eu vs mym ја имам глеано вигос е ѕвер но не беше тоа муабетот
неможеш да го споредуваш неговото играње сега и пред 4години
знае да игра многу нормално но тогаш беше господ
:zlo:
МОЗОК!!Што треба да имам за да можам да играм Дота...! ?
Тастатура, Маус и Монитор.Што треба да имам за да можам да играм Дота...! ?
+ МозокТастатура, Маус и Монитор.
Вака, ако сакаш ќе ти пратам двете игри + пач и гарена(ова ти е за онлине да играш, ако не знаеше ) и се ќе ти кажам како треба. Е сега, знам дека можеше некако само Frozen Throne да ја имаш инсталирано, без Warcraft III, и да играш DotA.Здраво се надевам некој чита тука од време на време.
Може ли некој да ми прати торент, линк за симињање било шо за да ја играм играва.
инаку немам ништо инсталирано, ни воркрафт три ни фроузен троун.
мислам дека требаше тие двете плус некој апдејт за да играм.
Ај да почекаме, ако се најде некој да ми даде такво арно, ако не по ПП ќе ти пратам порака. Фала!Вака, ако сакаш ќе ти пратам двете игри + пач и гарена(ова ти е за онлине да играш, ако не знаеше ) и се ќе ти кажам како треба. Е сега, знам дека можеше некако само Frozen Throne да ја имаш инсталирано, без Warcraft III, и да играш DotA.
Ако ти се штедит сообраќај, почекај малце, ќе ти кажит некој друг, ако не да ти пуштам линкови.
Прво ќе симнеш 1.24е пач, па после ке го симнеш 1.25b.Мава ли некој ДОТА бе? После година дена пак седнав да играм, и со пачовиве сега имам фрки, не можам да играм на Гарена... 1.23 верзија имам, кој пач иде после за да можам на крај 1.25 да го инсталирам?:
Средив, ја даунлоадирав играта, пошо ја имав копи-пастеПрво ќе симнеш 1.24е пач, па после ке го симнеш 1.25b.
http://hotfile.com/dl/109721749/0502fd8/War3TFT_125b_English.exe.htmlДечки инсталирав варкрафт по долго време, да видам како одат работиве , ама нешто ме заебаваат пачевите. Инсталирав првен Warcraft 3 chaos па Frozen Throne , и го ставив 1.25б пачот и нејкеше да ми го прифати, викаше denied .. Што да направам? Кој пач првен да го ставам?