DotA генерална дискусија

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Добра игра, на сред со тинкерот ги згазивме, затоа овие го викаа дазлето феедер = )

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
лол : )

Баш ми се допаѓа магнусот, во една игра така со нообови му направив 5 б.фури, добро тепаше : )
Си требал 6,што ќе ти е патиче :pos:

Ах,прајте лиги до 15ти,ќе видите после :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Па ми требаше бутс оф травел од почеток..

Најсмешно ми беше што кога тепав на еден, другите умираа =))

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
хахахаха за тоа си махер .... секогаш first blood правиш и ги тераш децана да излегвет на прв левел :) , земи пример од мене и давај им волја за игра на почеток па после мавај ;)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Не, немам обичај да тепам херои до 7-8 лвл, едноставно си тепам крипови.. Ама кога ќе дојде некој со range херој и само се закачува, ме тера да сечам дрва со што ризикувам шумското да ме казни.. се разбира дека ќе го утепам =))

Или пак јас со тини, со мене на страна ми иде мравката со 500 хп : ) Вчера виде што стана? =))

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Чук на мравката :) ...... хехехехе јака партија беше таа

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Прејака.. вкупниот скор беше 30:3 :)

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
5 б.фури имаат иста функција како едно б.фури така да за дјабе си ги праел,само дмг ти давале останатите 4!!! најлош билд уп досега што сум сретнал за магнус со 5б.фури поштено :toe:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Сигурен си? Сакаш да се кладиме дека со 2 фури магнусот прави повеќе дамаѓе на околните крипови/херои отколку на оној кој го тепа директно?

Поштено, можам да ти дадам еден совет. Продолжи да си играш со ботови, и те молам, немој да ми се правиш паметен мене, сум видел многу како тебе.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Го чекаме геџо да се врати дома, и да играме. : )

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Сигурен си? Сакаш да се кладиме дека со 2 фури магнусот прави повеќе дамаѓе на околните крипови/херои отколку на оној кој го тепа директно?

Поштено, можам да ти дадам еден совет. Продолжи да си играш со ботови, и те молам, немој да ми се правиш паметен мене, сум видел многу како тебе.

:pos2::pos2::pos2:
сакаш да ме убедиш дека магнус директно на херојот/крипот на кој атакува прави 100%дмг а на околните 150% :tapp::tapp::tapp: другар тоа е чиста логика и дај не се бламирај тука!!!
ај јас на тебе еден совет:
напрај на void/slardar 5 башери и станирај секој удар:vozbud::vozbud::vozbud:(тоа ти е исто како на магната со б.фурито)
и дај доста се бламираш жити се :kesa:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Не е исто, те молам немој да ми кажуваш мене за тоа. И да, со 5 башери ќе прави повеќе стан отколку без ниту еден. Ќе постирам како се рачуна тоа во друга тема.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ајде патлиџанче, сссссссс ссссссс ... држ гааааа .. Растури го членот над тебе со зборови, напрај се нај пајпаметен !

До кога само вака, не ми е јасно ?! :Ѕ

ај јас на тебе еден совет:
напрај на void/slardar 5 башери и станирај секој удар:vozbud::vozbud::vozbud:(тоа ти е исто како на магната со б.фурито)
и дај доста се бламираш жити се
Btw на Voidot да му напраиш 2 батерфлаја повеќе башеви ќе мава него со 5 башери ... :)

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Не е исто, те молам немој да ми кажуваш мене за тоа. И да, со 5 башери ќе прави повеќе стан отколку без ниту еден. Ќе постирам како се рачуна тоа во друга тема.

И 5 башери dont stuck тоа неможе да биде пошто ке нема никаков баланс на играта зависи за секој херој е ограничено колку шанси (%) има да стануе!!!на пр.тролл само еден другите се безвредни т.е само дмг ти дават воид еден или најмногу два ако не се лажам итн итн...
играва ја играм мнооооогу време така да .....
иначе како се рачуна јбг. тоа треба со играње да осетиш што како!!!батали тие совети/трикови/туторијал итн поз:salut:
иначе од струмица си...... и ако си каде играш !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom