DotA генерална дискусија

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Mac)) напиша:
Мене ми беше бането сеа има и други доста добри...
Ѕвер ми е bloodseeker,медузата,наиксот...претежно све некои такви агилити шо можат да бидат ѕверои при крај :)

п.с. молим те не пишувај едно мислење по друго,користи ја опцијата измени.Се утепав спојувајќи твои мислења :)

Апдејт...сеа ми текна...Фејслесот омилен дефинитивно :)
ok mac kako sto ke kazes:):)you are the man:zver::):)

a ako zborime za takvi heroi sto mozat da bidat zverovi na kraj toa se definitvno TROLL AND FACELES:):)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
HoRRoRMaN напиша:
јас играм на gg-client...отворен сум за предизвици...многу е подобро од батл.нет нема дилеј,нема лаг,и многу подобри играчи има....
освен на gg-client играм и со тимот на дота лигата во сет-нет2...до сега 2 мечеви изиграни...2 победени :) ако некој му треба помош за gg-client нека пише пп
Prijatele :)

Si slusanal nesto, ne si razbral. Koj ti kaza deka nema lag na gg-client ? Da ti objasnam nesto. Vo server eurobattle.net, vrskata odi od hostot do serverot, pa od serverot do igracot. Vo gg-client vrskata odi od hostot do igracot. Sto znaci, dali ke imas lag zavisi od toa koj ja hostira igrata :)

:salut:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
DELAY, posle kolku vreme vojnicite ( herojot ) gi vrsi tvoite komandi.
( ako kliknes da odi na nekoe mesto, a toj trgne posle nekolku sekundi)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Тоа само на б.нет го има...
На хамачи помалце :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ja vi primer za ggc - hamatchi :) ...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Да не има некој дота да му се игра да се сетиме на б нет клан на клан :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ok, whispi na server.

Aka - Tito.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Luge nemojte da se rasipuete i da igrate taka bedni igri. Igrajte Command & Conquer 3 Tiberium Wars i Uzivajte.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Можда Воркрафт е бедна, ама па С&C е далеку победна. Ај да речеше Ред Алерт 2, таа ја бива, или еве нешто сосема различно: Civilization, Homeworld, Total Annihilation итн итн. Ако станува збор за стратегии.

Инаку факт е дека Старкрафт и Воркрафт се едни од најкомпетитивните игри на светот.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
hah conquer toa li e igra be...a inace viktor ako ne zabeleza ova e tema za dota pa zbori za dota ako ti se zbori ako ne.....

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Тука се пиши за дота, а за тоа која е подобра на друго место :)

Ај бе на кој му се игра одовде, овој Дота мастерот никако да го испробам кажи ник.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
nick:fUcK_hAcK
u posledno vreme ne sum mn na batlle net zs mi se zezna nesto ama ne se sekiraj naskoro ke se isprobame:)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Liverpool FAN напиша:
a da vi kazam nepobedliv heroj:faceles void--ako go ujacas nema koj da go butne

shortyyyy pa kaj si ti..te cekav da pises:):)ne ne radiance ne zs balanar brzo mava i bolje ke mu bide buriza ili monkey
Може да го бутнат....секој со многу енергија и ретрн демиџ може да го бутне....пример Нерубиан асасин

Kajgana Shop

На врв Bottom