DotA генерална дискусија

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Gospodine FLIX, mislam deka banirav eden account " ubica ", dali bese 2, ne znam :P Imate mnogu dolg jazik, nema da e loso da si go skratite malku. Ah, accountot bese ubica1... sry :P

A gospodinot metono1 samo se kur4e oti mu dadeh op ::)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
ОВАА ТЕМА НЕ Е ЗА ТОА !!!!!!!!!:ban?:
Оваа тема е за Дотта.

Јас долго време ја играм дота (стаза) 6.43 со Ботови
и ја симнав од страната www.dotaAS.com

Има многу стази
Затоа им препорачуван на тие штоиграат Дотта ако ги немаат стазите да си ги симнат од тука.Поздрав:helou:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Prijatele, ako se pise samo na temata, nema da izleze nisto od forumo, veruvi mi znam od iskustvo :P

A igraeneto so botovi ne e interesno, bi trebalo da probas nesto drugo, na primer so vistinski licnosti...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Денес игравме јаки партии против некои дечки у сетнет...
Најбоље партија...
Ние
Ја-Balanar
Butcher
SpiritBreaker
Lich
SyllaBear

Они

Morphling
Treant
Chen
Оној морнарот со шеста трње на врв на јазик ми е :(
и не ми текнува последниот :(

Нема што да се збори...Морфлингот држеше двајца наши и на скор од 7-0 почна да се цепа (и у игра и надвор)
Ја имав 2-1 скор...го убив прекинав мегакил и добив 600 голд...После тоа бев од 21 минута beyond и завршив со скор 21-1 :)
Имав S&Y,Satanic,Basher,Treads,Plate Mail,CHainMail и на крај на партија 5600 голд у мене (Сакав Assault Curias ама немаше време :()
Е така се игра баланар :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Zabravi da kazas account na battle net :)

Sepak, trebalo da napravas power threads, heart of tarasque ( ili kak e ) money king bar, battle fury, satanic, i uste eden artifact po tvoj izbor ;)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Е сеа и сатаник и харт...не иде бе :(
Убаво си планирав ја...Treads,Satanic,Assault Curias,Basher,S&Y и можев да направам уште или манки или буриза...и ќе беше крај :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Moze da go najdes OVDE... Mac, pak ne kaza account, a... zosto ne odi satanic so heart of tarasque ?

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Mac)) напиша:
Денес игравме јаки партии против некои дечки у сетнет...
Најбоље партија...
Ние
Ја-Balanar
Butcher
SpiritBreaker
Lich
SyllaBear

Они

Morphling
Treant
Chen
Оној морнарот со шеста трње на врв на јазик ми е :(
и не ми текнува последниот :(

Нема што да се збори...Морфлингот држеше двајца наши и на скор од 7-0 почна да се цепа (и у игра и надвор)
Ја имав 2-1 скор...го убив прекинав мегакил и добив 600 голд...После тоа бев од 21 минута beyond и завршив со скор 21-1 :)
Имав S&Y,Satanic,Basher,Treads,Plate Mail,CHainMail и на крај на партија 5600 голд у мене (Сакав Assault Curias ама немаше време :()
Е така се игра баланар :)
lol se glea opasen dotas si--s&y-orb efekt; satanic orb efect razmisli dali ke mava maim ili dali ke se punis:zlo:

inace ja sum golem fan na dota i po cel den igram---omilen heroj...pa bone, rikimaru,gondar...gi obozavam tie so windwalk

Insane напиша:
Според мене најдобар херој е Sven .. нема кој да го утепа освен некој со bash ... а после него Phantom .. и омилена верзија 6.27 ... и дај да се собереме во EnterNet .. да поиграме малце дотичка
:lol: insane sum te gledal kako go igras sven..:lol: togas koa te gleav prv item s&y mu naprai :lol:-a ne samo tie so bash i centaur moze puzder da go naprai sven(sam ke se tepa)..i toa od mene sea za sea :)

Insane напиша:
Phantom Assassin :) али не е лош и Phantom Lancer ... co bash е многу добар .. и еве едно прашање ... Кој го играл Soul Keeper со bash ?
:lol: insane zapnav tebe da te citiram ama nekako najinteresen si mi :) :lol: terror blade so bash i ne e tolku jak zs izluziite ne mavaat bas-se vrti toa vrz glavata na herojot ama ne mavaat stun :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Епа вака ѕверови доташи...размислете малце...Во партија 5в5 која се игра AR само (не ем) не можам јас одма да тргнам на харт или сатаник и плус да имам ваков скор на крај.
јас го држев целиот тим и праев ненормален ремет на сите херои со тоа што имав само S&Y и power treads...после се решив за сатаник бидејќи имавме ние disablers па не ми требаше maim-от нели :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Cudno, pak zaboravi da go kazes imeto na accountot :)

Zosto da ne sklopis hart, a pak da go drzis caliot tim? Dodeka protivnickite heroi probuvaat da te ubijat tebe, tvoite sojuznici ke gi ubijat, a ti ke si seuste ziv :P

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Mac)) напиша:
Епа вака ѕверови доташи...размислете малце...Во партија 5в5 која се игра AR само (не ем) не можам јас одма да тргнам на харт или сатаник и плус да имам ваков скор на крај.
јас го држев целиот тим и праев ненормален ремет на сите херои со тоа што имав само S&Y и power treads...после се решив за сатаник бидејќи имавме ние disablers па не ми требаше maim-от нели :)
dobro objasnuvanje man:)ama sepak mislam bolje ke ti bilo vladimirs-za punenje(ne e orb efekt) i posle toa heart:)

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
i mac kazi kaj zivees ja sum od cento --da soberam ja nekoi drugarcinja i ti soberi i da napraime edna dobra partija

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Епа вака ако сте за дота на бател нет хпам мозе да играме да се собераме 10 души сичко ке ни организире Потато зошто е админ таму па ајде ако ви се аресе идеајата мозе да се пријавувате.Јас сум за.

Kajgana Shop

На врв Bottom