DotA генерална дискусија

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Liverpool FAN напиша:
i ja sum za ama nesto mi zeza u posledno vreme b.net--daj ke se sobereme bolje u enternet..:)
Не се сите од ск затоа болје на б.нет.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ајде бе ќе се договориме за Дота...прво мислев дека си некој фраер што никој не слуша ама еве со постовиве сменив мислење...
Боље ќе беше можда Vladimirs ама ман морав S&Y малце strg да зеам :)
АКо праев одма харт дур напраев (значи негде 12 -13 лвл) ќе не можев толку да помагам :)

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Mac)) напиша:
Ајде бе ќе се договориме за Дота...прво мислев дека си некој фраер што никој не слуша ама еве со постовиве сменив мислење...
Боље ќе беше можда Vladimirs ама ман морав S&Y малце strg да зеам :)
АКо праев одма харт дур напраев (значи негде 12 -13 лвл) ќе не можев толку да помагам :)
Ова е за ? Бтв имаш б.нет ти ? и ако имаш кази го accountot.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
zborevme za balanar:):)ok mac ti ja svakam situacijata

inace ja balanar go igram:2 bashers, mask of madness, buriza,heart----so sigurnost dobitna kombinacija:):)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Баланар? Radiance, Satanic , Treads, >>>GG

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
a da vi kazam nepobedliv heroj:faceles void--ako go ujacas nema koj da go butne

shortyyyy pa kaj si ti..te cekav da pises:):)ne ne radiance ne zs balanar brzo mava i bolje ke mu bide buriza ili monkey

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
леле маваат громови во Тетово... ќе пишем после нешто. се гасим сега :D

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
ooo shorty tetovcanec bil :lol: slusam sve botovi u tetovi bile:):)

mac tebe koj ti e omilen herojj:):)a da bee tebe bane elemental ti bese taka:):lol: toj od pocetok e zver ama posle kako pominuva vremeto se poslab e

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мене ми беше бането сеа има и други доста добри...
Ѕвер ми е bloodseeker,медузата,наиксот...претежно све некои такви агилити шо можат да бидат ѕверои при крај :)

п.с. молим те не пишувај едно мислење по друго,користи ја опцијата измени.Се утепав спојувајќи твои мислења :)

Апдејт...сеа ми текна...Фејслесот омилен дефинитивно :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Мене најомилен херој ми е Боне. Во претходните верзии праев партал со него. Ама сега нема аегис и малку потешко е. И ѕвер сум со Лина. Одамна не сум играл Дота ама ако сакате да се договориме ние членовите на кајгана на еуробаттле.нет да фрлиме една партија. (ама стварно а не како тогаш)

Инаку Ливерпул фан добро си слушнал дека Тетово се ботови во Дота. Само нашето друштво од 11-12 луѓе знаат да играат Дота. Еден мој другар(runBABYrun) ми кажа дека во Гостивар се играло дота и ја ги снимив Варкрафт и Фрозен и ја ставивме во интернет кафе и од тогаш играме дота. Сеa гледам i други деца почнале да играат, ама далеку се од професионалци :P Во Тетово најјаки сме без конкуренција :kesa:

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Razorot e многу надрљано херојче ако знаеш да го играш,фарма голд ко мрднат мава бесен дмг се у едно,многу бесно човече е :) А да и воидот не е за фрлање со добар атак спид,башер,лифе стеал е манга,еј и дај ако не направете тема нешто да пишуваме кој каде игра(на кој сервер,акаунт итн..)па да може да плешаме,ја коа сум слободен сум за игра у секој момент.

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
јас играм на gg-client...отворен сум за предизвици...многу е подобро од батл.нет нема дилеј,нема лаг,и многу подобри играчи има....
освен на gg-client играм и со тимот на дота лигата во сет-нет2...до сега 2 мечеви изиграни...2 победени :) ако некој му треба помош за gg-client нека пише пп

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
HoRRoRMaN напиша:
јас играм на gg-client...отворен сум за предизвици...многу е подобро од батл.нет нема дилеј,нема лаг,и многу подобри играчи има....
освен на gg-client играм и со тимот на дота лигата во сет-нет2...до сега 2 мечеви изиграни...2 победени :) ако некој му треба помош за gg-client нека пише пп
aj objasni malce podobro sto toa gg-client:)

Kajgana Shop

На врв Bottom