Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ThA-BiTcH напиша:На светскиот тренд за борба против пушењето се приклучи познатата фирма Triumph која на едноставен начин сака да им помогне на жените кои никако не можат да престанат да пушат.
Нивните стручњаци креираа долен веш во кој се вградени таинствени состојки, кога испаруваат помагаат во одвикнувањето од пушење.
Облеката е дизајнирана со пригодни знаци на забрането пушење, а во самите гакички и градникот се вметнати капсули со титански вкус кој го неутрализира мирисот на тутунот.
![]()
filip_sk напиша:за жени најбољи е Victoria's Secret многу дпбри ствари има (у ск има продавцица у ГТЦ)
Ако де, ако неможеш да опишеш, облечи па покажи ни како изгледа тоа за да те разбереме:je:Allita напиша:ја не би облекла вакво нешто па макар и воопшто да неможам да се одвикнам од пушење...сакам долна одлека која можеш да ја носиш и како горна облека...да е ептен сехи ама да не се приметува дека е долна...исто така сакам мазни лизгави работи без многу чипка на нив и да не се памучни...немам слики...неможам да објаснам...не ме бидува за опишување заникаде сум![]()
Мандрак, без гајле, ја знам лично, таја е, откако лани успеафне да ја нафураме дека не личи на чоек таква не знаеш шо женка испадна. Сеа е ммммммм!!! Да ја изедеш од шо е цакана. А бе да ја лапнеш ко циганче мрсул, да се оближуваш ко дете на црешна, да се радуваш и да и се радуваш ко мајмун на банана (и прилепчанец), ко......ај забегав.Mandrak напиша:Не бе, нема шанса Devilish angel да е ова, ова е некоја тетка многу повозрасна...на една друга ме потсетува, ама не вреди да коментирам.
-Инаку, ако муабетиме за долен веш, мене најмногу ми се допаѓа долен веш кој е 100% неприметлив...кој го нема!-Не постои, не е облечен хехехехе:kez: