Долен веш (какви гаќички носите)?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
LRG_L_FF-LINGERIE-3.jpg

filigrane.jpg

p_warner7.jpg

string-lumiere-noir-a.jpg

Нешто за тангата...:)

За жените се секојдневна потреба, мажите се луди по нив, поп звездите ги опејуваат, Клинтон "наседна" на нив, а тие измината година го славеа 23-от роденден.

Обичните танга гаќички во вид на триаголник, имаат вкупна површина од 20 цм2. Толку малку површина за толку голема сензација која ја предизвикува оваа микро-мини долна облека.
Танга гаќичките претставуваат културолошки феномен чие производство во индустријата за долна облека забележува голем пораст.
Жените ги сакаат зашто убаво им го обликуваат задникот. Тангата го покрива основното, а за останатото, ако природата се погрижила да изгледа добро, па, и не мора да се покрие.

Најсекси е работ на тангата

Никој не направил ништо за афирмирање на тангата како Моника Левински. Таа јавно призна дека го завела претседателот Клинтон покажувајќи му го работ на својата танга. По ова, почнаа да се произведуваат танга гаќички со големина XL и XXL. Тоа докажува дела сексапилот не доаѓа само од големините 36 и 38.

Мажите за тангата велат:
"Иако многу жени се опседнати со своите гради, на што укажува и експлоатираноста на силиконите, сепак од задникот запира здивот, а адреналинот се качува...

Кај мажите важи едно златно правило - тангата е навистина секси но само како долна облека. Сепак шетањето по плажите со "врвка" во задникот е знак на лош вкус. Жените кои шетаат со танга на плажа, сигурно стануваат мета на воајерите со фото-апарати во рацете, кои потоа нивниот гол задник ќе го "закачат" на некоја интернет страница."

еј, тотално се согласувам за ова на плажа. Имам сликано едно чудо.

И не знаете колку поштувам танги, како долна облека т.е. веш! Најзакон ствар.

На светскиот тренд за борба против пушењето се приклучи познатата фирма Triumph која на едноставен начин сака да им помогне на жените кои никако не можат да престанат да пушат.
Нивните стручњаци креираа долен веш во кој се вградени таинствени состојки, кога испаруваат помагаат во одвикнувањето од пушење.

Облеката е дизајнирана со пригодни знаци на забрането пушење, а во самите гакички и градникот се вметнати капсули со титански вкус кој го неутрализира мирисот на тутунот.

nosmok.jpg

ThA-BiTcH напиша:
На светскиот тренд за борба против пушењето се приклучи познатата фирма Triumph која на едноставен начин сака да им помогне на жените кои никако не можат да престанат да пушат.
Нивните стручњаци креираа долен веш во кој се вградени таинствени состојки, кога испаруваат помагаат во одвикнувањето од пушење.

Облеката е дизајнирана со пригодни знаци на забрането пушење, а во самите гакички и градникот се вметнати капсули со титански вкус кој го неутрализира мирисот на тутунот.

nosmok.jpg

ја не би облекла вакво нешто па макар и воопшто да неможам да се одвикнам од пушење...сакам долна одлека која можеш да ја носиш и како горна облека...да е ептен сехи ама да не се приметува дека е долна...исто така сакам мазни лизгави работи без многу чипка на нив и да не се памучни...немам слики...неможам да објаснам...не ме бидува за опишување заникаде сум:icon_lol:

за жени најбољи е Victoria's Secret многу дпбри ствари има (у ск има продавцица у ГТЦ)

filip_sk напиша:
за жени најбољи е Victoria's Secret многу дпбри ствари има (у ск има продавцица у ГТЦ)

kade...potocno vo GTC??? jas pravam naracki po interent...samo dolen vesh ili...??? da ne e neshto shkart...m?

Allita напиша:
ја не би облекла вакво нешто па макар и воопшто да неможам да се одвикнам од пушење...сакам долна одлека која можеш да ја носиш и како горна облека...да е ептен сехи ама да не се приметува дека е долна...исто така сакам мазни лизгави работи без многу чипка на нив и да не се памучни...немам слики...неможам да објаснам...не ме бидува за опишување заникаде сум:icon_lol:
Ако де, ако неможеш да опишеш, облечи па покажи ни како изгледа тоа за да те разбереме:je:

Za onie koi ne znaat, Devilish Angeл podmetnala svoe сликче за да ако има коментар си го полни егото:

z10258yr.jpg

Ова е она! Кога не беше толку убава и згодна.

Не бе, нема шанса Devilish angel да е ова, ова е некоја тетка многу повозрасна...на една друга ме потсетува, ама не вреди да коментирам.

-Инаку, ако муабетиме за долен веш, мене најмногу ми се допаѓа долен веш кој е 100% неприметлив:):):)...кој го нема!-Не постои, не е облечен хехехехе:kez:

:oftopic:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Мачоре не ми ги разоткривај тајните .. па уште и кажуваш дека сум јас .. на најгрдата моја слика .. не се договоривме вака

Mandrak напиша:
Не бе, нема шанса Devilish angel да е ова, ова е некоја тетка многу повозрасна...на една друга ме потсетува, ама не вреди да коментирам.

-Инаку, ако муабетиме за долен веш, мене најмногу ми се допаѓа долен веш кој е 100% неприметлив:):):)...кој го нема!-Не постои, не е облечен хехехехе:kez:
Мандрак, без гајле, ја знам лично, таја е, откако лани успеафне да ја нафураме дека не личи на чоек таква не знаеш шо женка испадна. Сеа е ммммммм!!! Да ја изедеш од шо е цакана. А бе да ја лапнеш ко циганче мрсул, да се оближуваш ко дете на црешна, да се радуваш и да и се радуваш ко мајмун на банана (и прилепчанец), ко......ај забегав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom