Долен веш (какви гаќички носите)?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
za zheni, povekje sum za ednostavni linii

p_tn_3.jpg

p_tn_4.jpg

p_tn_1.jpg

B00076OOGS.01-A17A9KSBA4BTSR._SCMZZZZZZZ_.jpg

B0002T7D7M.01-A17A9KSBA4BTSR._SCMZZZZZZZ_.jpg

Acid напиша:
Последниве 2-3 комбинации, ми се допаѓаат! :twisted:

Зашто онда наку*чено смајли?
Еве уште некое, одамна не сме одплакнале очи:icon_lol:

a3_380.jpg

a14_380.jpg

Collections_NEW.jpg

72_b.jpg

mislam deka poentata bese kakvi se nosat tuka a ne samo sliki i sliki

ne deka se bunam ama...

Dimitarc напиша:

ne deka se bunam ama...

Епа да не сакаш членките да се сликаат? :angel1:
Е нема, батка, нема.... :ne:

Dimitarc напиша:

ne deka se bunam ama...
Јас ветувам дека ќе се сликам по бела гаќа, откако истото ќе го направиш и ти. Штранга веќе има слики по долна облека, само треба да ги објави на оваа тема (иако ги има во „најубави газиња“. Дивајн знам дека ќе ја закачи таа со црвеното фустанче откако ти ќе се сликаш.

Договорено? :)

Acid напиша:
Јас ветувам дека ќе се сликам по бела гаќа, откако истото ќе го направиш и ти. Штранга веќе има слики по долна облека, само треба да ги објави на оваа тема (иако ги има во „најубави газиња“. Дивајн знам дека ќе ја закачи таа со црвеното фустанче откако ти ќе се сликаш.

Спаваќа ми е опрај се:pos:

ја обеќавам исто.. уствари не ве уценувам, да се сликнам и ќе ја стаам тука.

Acid напиша:

:pos: toa e bikini breeeee :pos::pos: tipicno mashko

Sto ve gledam cudni.
Ste iznaredile tuka sliki, te ovakvi cipki, te onakvi, te od svili nekoi, te od poliesteri... to obleci go, sedni na nego zapoti se pa drapaj se, ili pak bocka ona cipkata, pa tekgne ona zicata na onaa shto i gi kreva taka gradite visoko --- to se nosi 20 min na modna revija, ili 2 minuti pred da te soblecat, otherwise hon, nema da traesh dolgo pred da te fati nevidena nervoza.
Ne e toa stvoreno da se nosi, toa e za da se slika, i za da se soblekuva smesta od koga ke se oblece.
A za nosenje -- Victoria Secret eftino no skart kvalitet - ona 3 za 10 radije cu gola. A neshto koe ako ne se lazam go imate vo Skopje, koe e presek pomegju estetikava od pogore, i udobnosta e samo La Perla.
www.laperla.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom