Acid напиша:Наречи го како сакаш, долна облека е!![]()
boze sacuvaj od koga bikini spaga u dolna obleka ???? da zemam sea ja mesto dolna obleka bikini da nosam, ili koga odam na plaza mesto bikini dolna obleka da oblecam ?????

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:Наречи го како сакаш, долна облека е!![]()
Извини, ама бикинито ти е долу, ти го покрива долниот дел. Долна облека е. :baeh:schtranga напиша:boze sacuvaj od koga bikini spaga u dolna obleka ???? da zemam sea ja mesto dolna obleka bikini da nosam, ili koga odam na plaza mesto bikini dolna obleka da oblecam ?????![]()
![]()
a onoa sto mi go prekriva gorniot del ( mislam na gradite ) kako se vika ??? goren del ???Acid напиша:Извини, ама бикинито ти е долу, ти го покрива долниот дел. Долна облека е. :baeh:
Цицкодржач, градопокривник или едноставно градник.schtranga напиша:a onoa sto mi go prekriva gorniot del ( mislam na gradite ) kako se vika ??? goren del ???![]()
Acid напиша:Цицкодржач, градопокривник или едноставно градник.![]()
МНОООООООООООГУ ми се допаѓа твојот избор!Devilish Angel напиша:
Acid напиша:Јас ветувам дека ќе се сликам по бела гаќа, откако истото ќе го направиш и ти. Штранга веќе има слики по долна облека, само треба да ги објави на оваа тема (иако ги има во „најубави газиња“. Дивајн знам дека ќе ја закачи таа со црвеното фустанче откако ти ќе се сликаш.
Договорено?![]()