Долен веш (какви гаќички носите)?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Боксерки, ама не од широките, многу забегва во нив :pos2:

И мене ми се свиѓаат лелелеле .. кај да најдам вакво нешто ама нејќу сеа купача , долен веш ваков некој сличен аааа се снеможив од сличињава, значи и последниот денар би го дала за добро парче гаќички или подвезица!:vozbud:
А да ја со танга спијам, значи ептен ми се погодени...

Обично бели гаќички како за маж, а за жена има многу модели еве овие последниве се хај, хаха танга може и слично, стварно се супер сликичкиве до сега со гакичките.:helou:

Строго памучни, комотни и шарени во класичен крој, по можност со Hello Kitty на нив :pipi: Со бели и/или тесни работи носам танга, а полутанги и боксерки мразам, многу ми се неудобни. Кога имам циркус носам гаќички со појак ластик, да ме потстегнува, од безбедносни причини :)

претежно боксерки

а за сликите стварно немам коментар :pos2::pos2::pos2:

Bokserki i toa tesni vo razlicni boicki. Pretezno crni, beli, plavi i zolti.:baeh:

Кога носам кога не. Браон на тегет фармерка стварно оди. :helou:

Најмногу тесни боксерици ако не имам и некои такви широки али тие кога носам нешто пошироко на мене. Сакам да најдам некои тесни боксерици ама некоја дебилна дреч ептен без врска боја али немам забележано некаде :(

Bokserkicki so pise na nih Monday Tuesday ili nekoi nenormalni so imat aplikaciiii na gazotr:D:D:D:D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom