"Дојдете бе ваму! Види ги, изгубени едни"

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
abe ne deka me e galje za pesnata ama zabelezete tam na ekrano u koseto...fyrom....:nenene::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Ај што се изгубени, ај што не се разбира ништо од “пеењето“ на Врчак (Гаџа не го дочекав, ми се здосади да ги глеам на пола песна) па уште и слики од тие грдите фаци нивни испозакачиле бе! :tapp:

ии јас исто леле колку ме нервираат!

Come in ... Абе дојдете бе изгубени
Композитор ... Компз Компз

Дис ис д компо..д компоси...д композр :pos:

Ахаха дива лига се,ги боли уво овие дефинитивно :)

Врчак на сцена е лудило жими све. Ни да се насмеј ни ништо лееле. Ами ко дојде пред камера, Тамара ги претставува дис ис Врчак, дис ис Гаџа, и Врчак вика дис ис Тамара, а таа дотогаш зборуваше :pos: :pos: :pos:

Мислам дека Тамара гласно размислува :toe:

Јас мислам дека ќе земеме прво место без дилема :pos:

vaka ne a biva
jas ne znam dali tamara ne znae da pee ili e teska pesnata na angliski a za vrcak nemam zborovi ovie dvajcata tenki glasovi ovoj ko ke pocni da pee....:cug:
poarno bi bilo da se pee na makedonski taka moze ke vlezevme u finale ali toa ti e
ali se na se ova e uzas

Летз го летз го нинанаја ајн цвајн трајн, летз го... ту да диско, кен ли џет ли брус ли. Дојди бе ваму... не можам бе сега, разбираш. Малеее

офф топик:да ве прашам нешто.вие од каде сте???тие на кого го преставуваат???и зошто цело време сте против нив,што ви сториле за така да размислувате???срамота е мислам.македонци сме и ги плукаме македонците кој не преставуваат во светот.не знам стварно што да кажам друго.

он топик:јес да се тапа англиски,ама колку толку се вадат.сетете се на евровизија 2006 во атина Дима Билан како кршеше англиски и на крај 2-место зеде па мислите сега..

Зошто морала да пие Тамара пред интервју? :)

за полесно да се соочи со реалноста дека годинава нема ни до финале да стигнеме.
ако , ако за вакви дегени што праќаме , треба да паузираме една година , белким ке ни дојде памет.

До сега по сите наши претставници се плукало, јасно ми е и годинава што е така. Се збори се збори ... леле какви беа за ништо не не бива ...
на крај ќе отпејат, ќе се збори за тоа и секое чудо за три дена.
И пак после тоа нов Евросонг и тогаш леле новиве за ништо не ги бива лани подобри беа.
И се така во круг.

Најдобро не се замарајте, нека си отпејат, ако не влезат во финале големо чудо нема светот да пропадне, а и Евровизија не е ништо повеќе од еден обичен фестивал (каде што се повеќе е застапена политиката).

Јас сепак ќе им кажам СО СРЕЌА :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom