Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

офф топик:да ве прашам нешто.вие од каде сте???тие на кого го преставуваат???и зошто цело време сте против нив,што ви сториле за така да размислувате???срамота е мислам.македонци сме и ги плукаме македонците кој не преставуваат во светот.не знам стварно што да кажам друго.
он топик:јес да се тапа англиски,ама колку толку се вадат.сетете се на евровизија 2006 во атина Дима Билан како кршеше англиски и на крај 2-место зеде па мислите сега..
???????????????????????Мислам дека Тамара гласно размислува![]()
А?
Ок, не е темава за ваков пост... али ајде, не ми е првпат па нема ни овој да преќутам. Ова е полошо дури и од Бритни.
Јас сум од Битола, поточно Македонија.
Мене сигурно не ме претставуваат набилдано богато токмаче, брејкденсерче кое е опседнато со Џастин и сакам-да-бидам-популарна-како-цеца ми девојче. Се дури на Евросонг се испраќа нашиот квантитен, а не квалитет... нема да гледам вакви срања, нити ќе ги подржувам. Ако вас ви се интересни Тралала песни и скандали и резили пред Европа, само за да се биде во центарот на вниманието и да се биде тема на разговор на кафе, тоа е друга работа.
Само нека продолжи традицијата и едвај чекам догодина да го пуштат и Елфирчо на Евросонг за да го браните, па да можам да ви реплицирам и тогаш.

Македонија ја претставуваат и Лазо Ризов, кој во дисциплината брзо одење на 100 метри го освои првото место, Дејан Јакимовски во дисциплината брзо одење на 100 метри и Младен Велков во трчање на 400 метри кои освоија сребро, Велков кој го освои и одличното шесто место во трчање на 100 метри, а четвртиот член на екипата Перса Цветкова, пак, во многу силна конкуренција го освои одличното петто место во дисциплината трчање на 100 метри. 2005та, година олимпијада, само за нив најдов натпис на нет. И ако се сретни некоја за Мумин. Освојувачот на сребрениот медал на Олимпијадата во Лос Анџелес во 1984-та година, кумановскиот боксер Реџеп Реџеповски, денеска е невработен и без какви било приходи за живот. Ова е само дел од одличните македонски атлетичари, пливачи, тенисери, фудбалери, кошаркари, боксери, каратисти... кои добиваат статија на 15 страна во дневник во десниот долен ќош и 5 секунди на телевизија. А, да заборавив да ти кажам дека не добиваат ни денар од државата за да можат да се надградуваат и да носат и уште поголеми успеси... а некои други со двонеделно цимолење добија 20 000 евра.
Тоа горе беше...
Специјална олимпијада. Освоени се Олимписки злата...!!! И што, добиле само 10 секунди во вестите. Од друга страна секоја година во овој период сум приморан да ја трпам двомесечната медиумската тортура наречена Евровизија, која уствари и нема некоја цел. Сега сфати, или пак ќе ми кажиш дека имам право на свое мислење?
заборавив да ти кажам дека не добиваат ни денар од државата за да можат да се надградуваат и да носат и уште поголеми успеси
Пак не ја сфати поентата. Ете ја:
Не се вложува во нив.
А за тоа болдираното нагоре... тоа ти се статии од весници, не се ставени за собирање на поени кај политички партии, кој дал... кој не дал пари.
И една личност која е двапати Балкански шампион со 15 државни рекорди. Личноста што сега постира.Македонија ја претставуваат и Лазо Ризов, кој во дисциплината брзо одење на 100 метри го освои првото место, Дејан Јакимовски во дисциплината брзо одење на 100 метри и Младен Велков во трчање на 400 метри кои освоија сребро, Велков кој го освои и одличното шесто место во трчање на 100 метри, а четвртиот член на екипата Перса Цветкова, пак, во многу силна конкуренција го освои одличното петто место во дисциплината трчање на 100 метри. 2005та, година олимпијада, само за нив најдов натпис на нет. И ако се сретни некоја за Мумин. Освојувачот на сребрениот медал на Олимпијадата во Лос Анџелес во 1984-та година, кумановскиот боксер Реџеп Реџеповски, денеска е невработен и без какви било приходи за живот. Ова е само дел од одличните македонски атлетичари, пливачи, тенисери, фудбалери, кошаркари, боксери, каратисти... кои добиваат статија на 15 страна во дневник во десниот долен ќош и 5 секунди на телевизија. А, да заборавив да ти кажам дека не добиваат ни денар од државата за да можат да се надградуваат и да носат и уште поголеми успеси... а некои други со двонеделно цимолење добија 20 000 евра.
Тоа горе беше...
Специјална олимпијада. Освоени се Олимписки злата...!!! И што, добиле само 10 секунди во вестите. Од друга страна секоја година во овој период сум приморан да ја трпам двомесечната медиумската тортура наречена Евровизија, која уствари и нема некоја цел. Сега сфати, или пак ќе ми кажиш дека имам право на свое мислење?
Мислам дека Тамара гласно размислува![]()

Ијјјјјјјјјјј абе од коа можело со празна глава да се размислува?????![]()
Требаше да е смешно тоа што Тамара им рече “дојдете бе ваму изгубени едни’’??
пошо ако е тоа не е смешно ,или па ја нешто нe сфаќам :S