"Дојдете бе ваму! Види ги, изгубени едни"

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Леле... трагедија!

Дојдете бе ваму магариња едни..и за уши..еххх женска контрола гледате ли..се под конец ахххххххххх страмови ја јадат македонијава од сите страни

Јас само би додал:

„Кен Лиииииииииииииииииииииииии“

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

офф топик:да ве прашам нешто.вие од каде сте???тие на кого го преставуваат???и зошто цело време сте против нив,што ви сториле за така да размислувате???срамота е мислам.македонци сме и ги плукаме македонците кој не преставуваат во светот.не знам стварно што да кажам друго.

он топик:јес да се тапа англиски,ама колку толку се вадат.сетете се на евровизија 2006 во атина Дима Билан како кршеше англиски и на крај 2-место зеде па мислите сега..

А?
Ок, не е темава за ваков пост... али ајде, не ми е првпат па нема ни овој да преќутам. Ова е полошо дури и од Бритни.

Јас сум од Битола, поточно Македонија.
Мене сигурно не ме претставуваат набилдано богато токмаче, брејкденсерче кое е опседнато со Џастин и сакам-да-бидам-популарна-како-цеца ми девојче. Се дури на Евросонг се испраќа нашиот квантитен, а не квалитет... нема да гледам вакви срања, нити ќе ги подржувам. Ако вас ви се интересни Тралала песни и скандали и резили пред Европа, само за да се биде во центарот на вниманието и да се биде тема на разговор на кафе, тоа е друга работа.
Само нека продолжи традицијата и едвај чекам догодина да го пуштат и Елфирчо на Евросонг за да го браните, па да можам да ви реплицирам и тогаш.

А?
Ок, не е темава за ваков пост... али ајде, не ми е првпат па нема ни овој да преќутам. Ова е полошо дури и од Бритни.

Јас сум од Битола, поточно Македонија.
Мене сигурно не ме претставуваат набилдано богато токмаче, брејкденсерче кое е опседнато со Џастин и сакам-да-бидам-популарна-како-цеца ми девојче. Се дури на Евросонг се испраќа нашиот квантитен, а не квалитет... нема да гледам вакви срања, нити ќе ги подржувам. Ако вас ви се интересни Тралала песни и скандали и резили пред Европа, само за да се биде во центарот на вниманието и да се биде тема на разговор на кафе, тоа е друга работа.
Само нека продолжи традицијата и едвај чекам догодина да го пуштат и Елфирчо на Евросонг за да го браните, па да можам да ви реплицирам и тогаш.

a be sepak ok.tvoe mislenje si e toa.samo i kolku da se losi ili dobri treba da sme so niv vo momentov.tie ja prestavuvaat makedonija,ti se makedonec taka da...ama aj da ne dolzam ne e temava za toa:)

Македонија ја претставуваат и Лазо Ризов, кој во дисциплината брзо одење на 100 метри го освои првото место, Дејан Јакимовски во дисциплината брзо одење на 100 метри и Младен Велков во трчање на 400 метри кои освоија сребро, Велков кој го освои и одличното шесто место во трчање на 100 метри, а четвртиот член на екипата Перса Цветкова, пак, во многу силна конкуренција го освои одличното петто место во дисциплината трчање на 100 метри. 2005та, година олимпијада, само за нив најдов натпис на нет. И ако се сретни некоја за Мумин. Освојувачот на сребрениот медал на Олимпијадата во Лос Анџелес во 1984-та година, кумановскиот боксер Реџеп Реџеповски, денеска е невработен и без какви било приходи за живот. Ова е само дел од одличните македонски атлетичари, пливачи, тенисери, фудбалери, кошаркари, боксери, каратисти... кои добиваат статија на 15 страна во дневник во десниот долен ќош и 5 секунди на телевизија. А, да заборавив да ти кажам дека не добиваат ни денар од државата за да можат да се надградуваат и да носат и уште поголеми успеси... а некои други со двонеделно цимолење добија 20 000 евра.

Тоа горе беше...
Специјална олимпијада. Освоени се Олимписки злата...!!! И што, добиле само 10 секунди во вестите. Од друга страна секоја година во овој период сум приморан да ја трпам двомесечната медиумската тортура наречена Евровизија, која уствари и нема некоја цел. Сега сфати, или пак ќе ми кажиш дека имам право на свое мислење?

Македонија ја претставуваат и Лазо Ризов, кој во дисциплината брзо одење на 100 метри го освои првото место, Дејан Јакимовски во дисциплината брзо одење на 100 метри и Младен Велков во трчање на 400 метри кои освоија сребро, Велков кој го освои и одличното шесто место во трчање на 100 метри, а четвртиот член на екипата Перса Цветкова, пак, во многу силна конкуренција го освои одличното петто место во дисциплината трчање на 100 метри. 2005та, година олимпијада, само за нив најдов натпис на нет. И ако се сретни некоја за Мумин. Освојувачот на сребрениот медал на Олимпијадата во Лос Анџелес во 1984-та година, кумановскиот боксер Реџеп Реџеповски, денеска е невработен и без какви било приходи за живот. Ова е само дел од одличните македонски атлетичари, пливачи, тенисери, фудбалери, кошаркари, боксери, каратисти... кои добиваат статија на 15 страна во дневник во десниот долен ќош и 5 секунди на телевизија. А, да заборавив да ти кажам дека не добиваат ни денар од државата за да можат да се надградуваат и да носат и уште поголеми успеси... а некои други со двонеделно цимолење добија 20 000 евра.

Тоа горе беше...
Специјална олимпијада. Освоени се Олимписки злата...!!! И што, добиле само 10 секунди во вестите. Од друга страна секоја година во овој период сум приморан да ја трпам двомесечната медиумската тортура наречена Евровизија, која уствари и нема некоја цел. Сега сфати, или пак ќе ми кажиш дека имам право на свое мислење?

сите овие сега добија доживотни пензии ако пратиш добро вести.сега беше тоа пред едно половина година,значи сите спортисти кој надвор од Македонија успеаа да се вратат со медал назад од сегашната влада добија одлични доживотни пензии за разлика од поранешните влади кој секогаш ги забораваа.и сега немој да кажеш дека не добиле ништо...а годинашниве преставници не си ни први ни последни кој земаат пари од владата.елена ристеска исто зеде 20000евра,лани Каролина исто...така да и овие покусо да не останат зедоа пари.

Пак не ја сфати поентата. Ете ја:

заборавив да ти кажам дека не добиваат ни денар од државата за да можат да се надградуваат и да носат и уште поголеми успеси

Не се вложува во нив.
А за тоа болдираното нагоре... тоа ти се статии од весници, не се ставени за собирање на поени кај политички партии, кој дал... кој не дал пари.

Пак не ја сфати поентата. Ете ја:

Не се вложува во нив.
А за тоа болдираното нагоре... тоа ти се статии од весници, не се ставени за собирање на поени кај политички партии, кој дал... кој не дал пари.

те сватив што сакаш да кажиш ама тоа е јбг.баш сега читав за руската песна дека е вложен 1 милион евра за презентација на песната.и ајде доста се офф топици.ако на некој модератор му сметаат слободно да ги брише.

Тоа горе беше...
И една личност која е двапати Балкански шампион со 15 државни рекорди. Личноста што сега постира.
А секој ден се дрви за "циганине". Кога на вести кажале кога горенаведената личност освои Балканско злато, по 7 годишен пост, последното уште од времето на Маленко?
Медиумиве ни се повеќе ориентирани кон tit-slip отколку следење успеси.
Па да не зборуваме за специјалните олимпијци, тие заслужуваат орден за посебни заслуги.

Требаше да е смешно тоа што Тамара им рече “дојдете бе ваму изгубени едни’’??

пошо ако е тоа не е смешно ,или па ја нешто нe сфаќам :S

bace smesno spored mene trebase da bide izgledot na facata na dolgokosiot zunet tip koa ovaa mu rece dojdete.kako prvpat pred kamera da se boze sacuvaj!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom