Додворување на Facebook

• Креатор на темата Креатор на темата BraneINTER
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги лажи луѓево, жити мене. Да му вратела на лајкови, па уште и рок имало пази, 24-48 часа.:facepalm: Да не треба и да му лајкне слика што ја ставил во 2009та, онака ептен манијачки, да му докаже дека има интерес? o_O

@Samurai Jack читај бе што пишувала :place:

Па ако не можеш да ја начекаш низ град многу јасно дека ќе и пишеш прво на фејс, па ако она сака џоб ис дан.
Башка муабетот дека позади фејс се кријат еден тон мали куриња, комплекси, фрустрации, мањаци, чудаци и лудаци, курви, гнаси итн...Само глупаво е да се коментираат двојни стандарди, затоа што ги гледам младиве се поделени во диско, така да одговорот е јасен. Немаат муда ни едните ни другите. А диџејам не зборам од рекла казала, викенд сум низ нашиов ноќен живот и што да кажам освен дека девојкиве се претворија во непристапни пуфли а дечкиве губат кредибилитет, правејќи се за вагина па дури и си го серат карактерот/личноста. Проблемот е јасен, прво посвети се на себе па после прави нешто, вака е излишно и смешно од страна. Фејсбукот додатно те руши ко личност.
Кога тоа ќе се реши, можеби ќе тргнеме напред.
Лепасипоззтојето.

Сите ми пишуваат никој не сака да се видиме за озбилно :(

Крај на муабет :facepalm::facepalm:

Attachments

• ii.png
    ii.png
    36,3 KB · Прегледи: 183
  • ii.png
    ii.png
    36,3 KB · Прегледи: 176
@perez9 на интернет ако чекаш маж,за брзо ќе биди :pos: оди пиј го кафето ф чаршија таму кај вас и ко ќе помини симпатијата сопни го,клоцни го или напрај му нешо друго вие жените поќе се разбирате од ѓаолцки рабоќе,можи ќе му текни шо е работата........глеј да биди ко ќе се враќа од кладилница,оти пред тоа ни ќе му текни ни ништо 100000000000%

@perez9 на интернет ако чекаш маж,за брзо ќе биди :pos: оди пиј го кафето ф чаршија таму кај вас и ко ќе помини симпатијата сопни го,клоцни го или напрај му нешо друго вие жените поќе се разбирате од ѓаолцки рабоќе,можи ќе му текни шо е работата........глеј да биди ко ќе се враќа од кладилница,оти пред тоа ни ќе му текни ни ништо 100000000000%
1. Нек го удрит со бекатонка, а ак ја прашат зш му прајт така мојт да му одгорит од љубов:D
2. Нек го прајт кај сакат ова, само нек не го прајт на враштање од кладилница зш голема е напнатоста и нервозата, е тек тогај мојт да го кркат ќотеток:D

@BraneINTER
Абе шо и да и пишеш, ако сака да запали ќе запали :icon_mrgr:
Ја собирав лајкои на фб за карта за на концертот на Били Ајдол :ojeaa: се замуабетивме со една цура не само шо добив Like туку и се понуди друштво да ми праи на концерт(сама си купи карта пошо само една даваа на наградната игра) бевме на концерт све супер..се проведовме уше 3-4 пати после тоа.. и сите среќни и задоволни.
Спротивно од тоа пак со една исто си муабетевме ден, два и тоа добар муабет...третиот ден кујзнае шо и текна само seen ми напраи и чао рагаци! :icon_mrgr:

Ако е за забава и дуго сечање go for it.... од chat на fb не се праи врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom