Додворување на Facebook

Џ

ЏинЏер

Гостин
Не ги лажи луѓево, жити мене. Да му вратела на лајкови, па уште и рок имало пази, 24-48 часа.:facepalm: Да не треба и да му лајкне слика што ја ставил во 2009та, онака ептен манијачки, да му докаже дека има интерес? o_O
@Samurai Jack читај бе што пишувала :place:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.694
Па ако не можеш да ја начекаш низ град многу јасно дека ќе и пишеш прво на фејс, па ако она сака џоб ис дан.
Башка муабетот дека позади фејс се кријат еден тон мали куриња, комплекси, фрустрации, мањаци, чудаци и лудаци, курви, гнаси итн...Само глупаво е да се коментираат двојни стандарди, затоа што ги гледам младиве се поделени во диско, така да одговорот е јасен. Немаат муда ни едните ни другите. А диџејам не зборам од рекла казала, викенд сум низ нашиов ноќен живот и што да кажам освен дека девојкиве се претворија во непристапни пуфли а дечкиве губат кредибилитет, правејќи се за вагина па дури и си го серат карактерот/личноста. Проблемот е јасен, прво посвети се на себе па после прави нешто, вака е излишно и смешно од страна. Фејсбукот додатно те руши ко личност.
Кога тоа ќе се реши, можеби ќе тргнеме напред.
Лепасипоззтојето.

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Сите ми пишуваат никој не сака да се видиме за озбилно :(

Член од
5 февруари 2014
Мислења
60
Поени од реакции
68
Крај на муабет :facepalm::facepalm:

Attachments

• 36,3 KB Прегледи: 183
  • 36,3 KB Прегледи: 176
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
@perez9 на интернет ако чекаш маж,за брзо ќе биди :pos: оди пиј го кафето ф чаршија таму кај вас и ко ќе помини симпатијата сопни го,клоцни го или напрај му нешо друго вие жените поќе се разбирате од ѓаолцки рабоќе,можи ќе му текни шо е работата........глеј да биди ко ќе се враќа од кладилница,оти пред тоа ни ќе му текни ни ништо 100000000000%

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
@perez9 на интернет ако чекаш маж,за брзо ќе биди :pos: оди пиј го кафето ф чаршија таму кај вас и ко ќе помини симпатијата сопни го,клоцни го или напрај му нешо друго вие жените поќе се разбирате од ѓаолцки рабоќе,можи ќе му текни шо е работата........глеј да биди ко ќе се враќа од кладилница,оти пред тоа ни ќе му текни ни ништо 100000000000%
1. Нек го удрит со бекатонка, а ак ја прашат зш му прајт така мојт да му одгорит од љубов:D
2. Нек го прајт кај сакат ова, само нек не го прајт на враштање од кладилница зш голема е напнатоста и нервозата, е тек тогај мојт да го кркат ќотеток:D

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
@BraneINTER
Абе шо и да и пишеш, ако сака да запали ќе запали :icon_mrgr:
Ја собирав лајкои на фб за карта за на концертот на Били Ајдол :ojeaa: се замуабетивме со една цура не само шо добив Like туку и се понуди друштво да ми праи на концерт(сама си купи карта пошо само една даваа на наградната игра) бевме на концерт све супер..се проведовме уше 3-4 пати после тоа.. и сите среќни и задоволни.
Спротивно од тоа пак со една исто си муабетевме ден, два и тоа добар муабет...третиот ден кујзнае шо и текна само seen ми напраи и чао рагаци! :icon_mrgr:

Ако е за забава и дуго сечање go for it.... од chat на fb не се праи врска.

Kajgana Shop

На врв Bottom