Doctor Who

• Креатор на темата Креатор на темата Intex
  • Време на започнување Време на започнување
<3

qkOig28.jpg

Ја гледав Listen вчера во 2 сабајле, лоша одлука :)
глупо им беше во епизодава само ако не постојат тогаш што беше тоа на креветот кај малиот и како да го игнорираа тоа до крајот на епизодата. Мислам дека постојат и до крај на сезонава ќе има уште една ваква епизода

Ајде и ја да си се искажам :3
Бев малце скептичен за Capaldi, дури и не ми се свиѓаше првата епизода, мада така и беше со Smith.
Искрено, Capaldi ми е подобар од Smith, можеби поради тоа што го направија многу поразличен, и Smith беше обид да се придобијат пак оние што го сакаа Tennant.Не викам дека Smith беше лош, напротив, ама мило ми е што се врати во карактер на претходните Доктори :3...Уште нешто, Billie Piper <3 ... И да, Клара е cute, just sayin (:

Уффф... Ривер Сонг, Мелоди Понд... главава тапан... Шестава сезона убедливо најдобра досега, а уште 6 епизоди имам.

Постовиве ко од Интернет Експлорер да ги пишувам, ама ако... Малку тајм травел не ви е на одмет :D

Уффф... Ривер Сонг, Мелоди Понд... главава тапан... Шестава сезона убедливо најдобра досега, а уште 6 епизоди имам.

Постовиве ко од Интернет Експлорер да ги пишувам, ама ако... Малку тајм травел не ви е на одмет :D
Ништо страшно де ;)

Серија почнав да ја следам пред 4 дена, ии толку се затрескав што сега сум до 5 сезона, само незнам како ќе продолжам да ја гледам без идиотката Дона Ноубел,таман се навикнав без Роуз дојде Марта но многу ми беше некако незабележлива, потоа ме докрајчи крајот на Доктор-Дона.... :place::place::place::place::place::place: иии докторот плус се смена ии нови ликови ииии ми иди да си напрам ЕКСТРЕМИНЕЈТ шо би рекол Далек-кан аххахахах I LOST MY MIND :tapp:

Океј, ја немам почнато новата сезона уште, ама ова морам да го ставам оти го приметив уште на трејлерот. Ете си го потврди и човекот муабетот од пред 5-6 страници. :D

tumblr_ncynq27evQ1squsruo1_250.gif

tumblr_ncynq27evQ1squsruo2_250.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom