Doctor Who

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
Сега и со филм Doctor Who, но којзне кога ќе го пуштат/снимаат. :( Иначе ќе има уште продолженија на серијата?
чекаа долго време али ќе има...сеа на 24ти е Christmas Special па следната пак ќе продолжат, само не сум сигурен дали со ејми и рори или без нив, најверојатно ќе биде пола пола :D.....али крајот на сезонава беше EPIC.....ептен ме радува вака коа една серија со тек на време станува се подобра и подобра за разлика од многу други

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
чекаа долго време али ќе има...сеа на 24ти е Christmas Special па следната пак ќе продолжат, само не сум сигурен дали со ејми и рори или без нив, најверојатно ќе биде пола пола :D.....али крајот на сезонава беше EPIC.....ептен ме радува вака коа една серија со тек на време станува се подобра и подобра за разлика од многу други
Ова за серија ми збориш дека ќе ја продолжат????
Ако е така, значи си ме направил најсреќен човек и си ми ја кажал најдобрата вест за 2011 :D

I

Intex

Гостин
Зарем сериозно мислевте дека серија која ја гледаат милиони, и е култна низ цела Британија, ќе прекине?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ах серијава на времето ја гледав ама допрев кај 4та сезона така да ако има некој доброволец да прати линкчиња од 5та па нагоре би било топ :)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
дефинитивно најдолгата серија што некогаш сум слушнал. Добро бе нели им досадило на авторите?

I

Intex

Гостин
дефинитивно најдолгата серија што некогаш сум слушнал. Добро бе нели им досадило на авторите?
Се менуваат на 3-4 години авторите. Па и докторите.
Шо значи испаѓа дека е 10-тина серии, само шо се со истото име и е задржам некој шаблон и стандард.
--- надополнето: 21 март 2012 во 01:00 ---
Се менуваат на 3-4 години авторите. Па и докторите.
Шо значи испаѓа дека е 10-тина серии, само шо се со истото име и е задржам некој шаблон и стандард.

Член од
17 септември 2008
Мислења
642
Поени од реакции
485
Ја почнав 5-тата сезона вчера...имав нешто гледано и претходно на канал5 али сега мерчки си ја изгледав цела. David Tennant e убедливо најдобриот доктор за мене :D, овој новиов некако мноху вештачки ми е ама затоа Karen Gillan... :D

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Ја почнав 5-тата сезона вчера...имав нешто гледано и претходно на канал5 али сега мерчки си ја изгледав цела. David Tennant e убедливо најдобриот доктор за мене :D, овој новиов некако мноху вештачки ми е ама затоа Karen Gillan... :D
Ќе се привикнеш и на Matt Smith, многу харизматичен лик е, дефинитивно достојна замена за David Tennant.
Него зошто мораа да ја одложат толку многу 7-ва сезона, премногу време без Doctor Who :(

Член од
17 септември 2008
Мислења
642
Поени од реакции
485
Многу добар момент беше комбинацијата со Torchwood во четвртата сезона, капетанот се појавуваше од време на време но ова беше стварно интересна комбинација.

Ќе се привикнеш и на Matt Smith, многу харизматичен лик е, дефинитивно достојна замена за David Tennant.
Него зошто мораа да ја одложат толку многу 7-ва сезона, премногу време без Doctor Who :(
Можеби, на почетоков некако вештачко ми изгледа глумењето ваљда е ствар на навика :D
А што е со 7-мата сезона, не сум толку во тек (не сум стигнал до таму :D)

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
А што е со 7-мата сезона, не сум толку во тек (не сум стигнал до таму :D)
Па обично во април почнуваше новата сезона (освен една подолга пауза кога си замина Tennant), ама еве за новава сезона сеуште не се знае кога точно ќе започне.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Па обично во април почнуваше новата сезона (освен една подолга пауза кога си замина Tennant), ама еве за новава сезона сеуште не се знае кога точно ќе започне.
Зар уште ќе има???? :vozbud:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Зар уште ќе има???? :vozbud:
Season 7
Не би се осмелиле да ја прекинат сега, посебно после огромното зголемување на популарноста на серијата во САД со последниве две сезони.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
146
Поени од реакции
15
Гледани ми се од серијалот во 2005 кога почна со Кристофер Еклестон, ама Дејвид Тенант е легенда, иако Мет Смит сега добро се снаоѓа. Едвај ја чекам следната сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom