Doctor Who

• Креатор на темата Креатор на темата Intex
  • Време на започнување Време на започнување
Сега и со филм Doctor Who, но којзне кога ќе го пуштат/снимаат. :( Иначе ќе има уште продолженија на серијата?
чекаа долго време али ќе има...сеа на 24ти е Christmas Special па следната пак ќе продолжат, само не сум сигурен дали со ејми и рори или без нив, најверојатно ќе биде пола пола :D.....али крајот на сезонава беше EPIC.....ептен ме радува вака коа една серија со тек на време станува се подобра и подобра за разлика од многу други

чекаа долго време али ќе има...сеа на 24ти е Christmas Special па следната пак ќе продолжат, само не сум сигурен дали со ејми и рори или без нив, најверојатно ќе биде пола пола :D.....али крајот на сезонава беше EPIC.....ептен ме радува вака коа една серија со тек на време станува се подобра и подобра за разлика од многу други

Ова за серија ми збориш дека ќе ја продолжат????
Ако е така, значи си ме направил најсреќен човек и си ми ја кажал најдобрата вест за 2011 :D

Зарем сериозно мислевте дека серија која ја гледаат милиони, и е култна низ цела Британија, ќе прекине?

Ах серијава на времето ја гледав ама допрев кај 4та сезона така да ако има некој доброволец да прати линкчиња од 5та па нагоре би било топ :)

дефинитивно најдолгата серија што некогаш сум слушнал. Добро бе нели им досадило на авторите?

дефинитивно најдолгата серија што некогаш сум слушнал. Добро бе нели им досадило на авторите?
Се менуваат на 3-4 години авторите. Па и докторите.
Шо значи испаѓа дека е 10-тина серии, само шо се со истото име и е задржам некој шаблон и стандард.
--- надополнето: 21 март 2012 во 01:00 ---
Се менуваат на 3-4 години авторите. Па и докторите.
Шо значи испаѓа дека е 10-тина серии, само шо се со истото име и е задржам некој шаблон и стандард.

Ја почнав 5-тата сезона вчера...имав нешто гледано и претходно на канал5 али сега мерчки си ја изгледав цела. David Tennant e убедливо најдобриот доктор за мене :D, овој новиов некако мноху вештачки ми е ама затоа Karen Gillan... :D

Ја почнав 5-тата сезона вчера...имав нешто гледано и претходно на канал5 али сега мерчки си ја изгледав цела. David Tennant e убедливо најдобриот доктор за мене :D, овој новиов некако мноху вештачки ми е ама затоа Karen Gillan... :D
Ќе се привикнеш и на Matt Smith, многу харизматичен лик е, дефинитивно достојна замена за David Tennant.
Него зошто мораа да ја одложат толку многу 7-ва сезона, премногу време без Doctor Who :(

Многу добар момент беше комбинацијата со Torchwood во четвртата сезона, капетанот се појавуваше од време на време но ова беше стварно интересна комбинација.

Ќе се привикнеш и на Matt Smith, многу харизматичен лик е, дефинитивно достојна замена за David Tennant.
Него зошто мораа да ја одложат толку многу 7-ва сезона, премногу време без Doctor Who :(
Можеби, на почетоков некако вештачко ми изгледа глумењето ваљда е ствар на навика :D
А што е со 7-мата сезона, не сум толку во тек (не сум стигнал до таму :D)

А што е со 7-мата сезона, не сум толку во тек (не сум стигнал до таму :D)
Па обично во април почнуваше новата сезона (освен една подолга пауза кога си замина Tennant), ама еве за новава сезона сеуште не се знае кога точно ќе започне.

Па обично во април почнуваше новата сезона (освен една подолга пауза кога си замина Tennant), ама еве за новава сезона сеуште не се знае кога точно ќе започне.

Зар уште ќе има???? :vozbud:

Зар уште ќе има???? :vozbud:
Season 7
Не би се осмелиле да ја прекинат сега, посебно после огромното зголемување на популарноста на серијата во САД со последниве две сезони.

Гледани ми се од серијалот во 2005 кога почна со Кристофер Еклестон, ама Дејвид Тенант е легенда, иако Мет Смит сега добро се снаоѓа. Едвај ја чекам следната сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom