Доцнење

• Креатор на темата Креатор на темата Vanish
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Јас имам голем проблем со девојката,таа секогаш доцни пола саат минимум,секогаш се расправаме многу,но таа СЕКОГАШ има нов и интересен изговор. Сигурно не сум единствениот. Како вие ги решавате овие ситуации?

нешто што најмнгу ме нервира е доцнењето,толерирам 15 мин ама повеќе неможам се враќам одма дома или продужувам таму кај што сум тргнал,еднаш до два пати можам ќе причекам и ќе кажам дека ме нервира тоа ако се продолжи со истото не толерирам,сва среќа не сум чекал повеќе од 10мин

Јас имам голем проблем со девојката,таа секогаш доцни пола саат минимум,секогаш се расправаме многу,но таа СЕКОГАШ има нов и интересен изговор. Сигурно не сум единствениот. Како вие ги решавате овие ситуации?

Почни и ти да доаѓаш покасно пола саат и никому ништо:helou:
имено толерирам каснење до 10 минути,а ако се повтори неколку пати тука е и крајот.Можам да прогледам и низ прсти ако се работи за голема одалеченост помеѓу двајцата од стилот возот каснеше автобусот но ако се работи за голема одалеченост а не некоја да ме праи будала:nenene:

Уф колку мразам доцнење!Тоа ти е неодговорност ај да закасниш 1,2 па дури и 3 пати се јаде некако ама секогаш да касниш и тоа по пола саат ги преминуе сите граници,100% е некоја флегма :icon_bigg се зезам.
Следниот пат ти закасни и тоа повеке пати така,она нека чека и чекална нека отворе или па нека си чека чека чека и на крај јави и се и кажи и дека си заборавил или си се успал.:wink:

Нешто што највеќе ме нервира е доцнењето. Да чекам некого сама :nerv: А многу често се случува, пошто скоро сите доцнат, а јас секогаш сум на време, до минутка точна.

попиздуем коа некој нон стоп касни, еднаш два пати се оправдува, со добар изговор...ама тоа нон стоп...пиздам, фитиљ се праам,најискрено. Коа ја можам 5 минути порано да стигнам, може и она.

E ja sekad kasnam.. :-< Vise se naucija facite okolu mene ama toa ti e. Decko mi ne kasni. Tocen e duri i porano stiga.. I ne se nervira mn koa mu kasnam, ili ne ja pokazue taa nervoza. Kako i da e.. Losa navika e :S

Е колку шо мразам некој да касниии..е не знам..Бооо..Ама глеј са, од друга страна и јас увек, ама увек, увек каснам...! Многу грда навика бе..Од такт да го извади чоек..А и јас сама се нервирам шо каснам..Мора да се смени та работа..

Ретко доцнам.Ако се случило тоа,значи дека стварно имало оправдана причина.И секогаш,се јавувам да кажам дека ќе задоцнам.
Дури и ми случува да дојдам порано.

А инаку мразам каснење.Толерирам,ама мразам.Разбирам кога навистина има причина,ама познавам луѓе кои мислам дека се родиле со закасанување,и тоа многу ме нервира.Што толку е тешко да излезеш 5 минути порано од дома ако треба,и да стигнеш точно на време.Ај 5 минути да закасни некој ок,ама повеќе од тоа почнувам да се нервирам.Или барем ако веќе некој знае дека ќе закасни,нека се јави да ме извести барем да не седам како идиот сама.

Леле ова со доцнењево значи цел живот чекам некој,рекордот е 40 минути чекање
da_ne_si_lud.gif
а и сега кога ќе ми текне па јас сум бил дебилот што уште чекал...нема врска секогаш гледам да дојдам порано да не се тој/таа сама ама...значи мразам доцнења

Многу сум одговорен за такви работи на никој му немам закаснето коа ке се договорам да се чекам негде, затоа редовно ми каснат и се вадам од кожа...ти добар они на глава sd

аааааааааа мразам доцненња, имав порано таков другар, СЕКОГАШ мораше да доцни, па почнав и јас да доцнам, ама и тоа не палеше, па почнав да не го викам за нишо.
многу грда навика е, и нула толеранција спрема нив
а најмногу што сум чекал некого е 5мин. одам без него/неа

Како вие ги решавате овие ситуации?
Доаѓам 15 минути покасно од договореното, или и кажувам во 17:45 дека се чекаме на место во 18:00. Така се си излегува како што треба.:wink:

Јас сум обично точен...

И се нервирам кога чекам... а се случувало. Еднаш ја чекав PSY 25 минути на -20 температура, а пред тоа се бањав дома. Срам да и е, веројатно затоа славев Нова Година дома со инфузија :pos: :pos:

Ама и од тоа имало полошо... според некои статистички пресметки имам изгубено вкупно околу 3 дена чекајќи една друга особа... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom