Добро утро/Добра ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Ми имат кажано дека коа спијам ноќе у темно, не можат да ме видат. И ми идат вакви ретардирани реченици после 2 саато.

Читам една книга за животот на Черчил и во неа се спомнува за тоа како се запознава со еден од неговите соработници коj 25 години работел за него. И воедно еден од неговите најдобри пријатели, Еди Марш. Воедно се спомнува за една песна (за која јас не знаев дека постои до сега) чии зборови тој ги напишал. Па ме заинтригира и ја изгуглав и баш ме бендиса, па ќе ја постирам.
Ја постирам како за добра ноќ (пошо мене уште ми е), ама ако некој му е за утро, нека му биде. :D

Доројутроооо , хеф а најз недеља : D

Кој не гу слушаја нека гу рокне обавезно, не е измрдана музика, џаст сајбер хипи денс мелодија и гитарица ; )
Мачето ми се мрдна на песнава!!!:vozbud:[DOUBLEPOST=1409095519][/DOUBLEPOST]Само да си го поздравам @wot за добра ноќ :love:

Последно уредено:
Добро утро и од мене :D Јас го фаќам денот уште од мнооогу рано мој предлог до вас да го започнете денот со Енигма уште од сабајле нема да се бидете нападнати со нешто шит туку со нешто што се нарекува Музика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom