T
Tetro
Гостин
lol, темава е за цигарите дали имаат добра страна или тоа дека непушачите мирисале на цицалчиња, т.е. млеко. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ако си прајме деЦки муабети , јас еве ќе ти речам нешто. Жити животот без малце ризик? Јас сакаш да ти покажам пат за тро поголем ризик + возбуда? Оди во војска, пукај се фрлај бомби и слично, да видиш колку е ризично да бидеш убиен или да убиваш, и налет то и ВОЗБУДА .добри страни има еден куп, него ја не знам непушачите зашто пијат кафе, јадат и имаат секс, кога тоа не е проследено или следено од цигара, за греота ми се понекад, не ги искусиле убавините на животот во целост, а ќе ми се вадат на лошите ефекти на цигарите. не заборавајте, цигарите не се смртоности, само го зголемуваат ризикот, а жити животот без малце ризик
e sega vaka ., chista zabluda okolu cigarite i ., ttako tto., ..........ali jas pushel cigari al neznam koj ., tri paklici mi bea norma., i zgora neshto plus ., 40- i neshto godini., ., ama ne lezi vrazhe ., posle mala nastinka edno RTG ., ni b od belodrobie ., i se znae si ja vidov slikata ta sega ne deka neshto mi falat.,добри страни има еден куп, него ја не знам непушачите зашто пијат кафе, јадат и имаат секс, кога тоа не е проследено или следено од цигара, за греота ми се понекад, не ги искусиле убавините на животот во целост, а ќе ми се вадат на лошите ефекти на цигарите. не заборавајте, цигарите не се смртоности, само го зголемуваат ризикот, а жити животот без малце ризик
добри страни има еден куп, него ја не знам непушачите зашто пијат кафе, јадат и имаат секс, кога тоа не е проследено или следено од цигара, за греота ми се понекад, не ги искусиле убавините на животот во целост, а ќе ми се вадат на лошите ефекти на цигарите. не заборавајте, цигарите не се смртоности, само го зголемуваат ризикот, а жити животот без малце ризик
Цигарата никогаш не те остава.
Секогаш ти е при рака.
Единствена е што те смирува во нервоза.
Ти дава утеха, подршка кога ти е тешко.
Занимација на раката.
Наместо да висиш некаде ко дебил вака имаш друштво.
Ти го зајакнува карактерот.
Секогаш ти укажува дека си лигуш кога ќе се вратиш повторно кај нив.
Значи не се лицемерни.
Те предизвикуваат.
Кога ги нема добиваш параноични чувства и стануваш хистеричен.
Последната цигара се сака повеќе од партнерот.
Секогаш се бориш за нив со било кој гребатор.
Повеќе те боли да ти ги земат цигарите, од колку да ти украдат новчаник.
Парите за нив никогаш не се жалат.
Последниот денар им го посветуваш нив.
Без леб и вода се живее, без нив нема живот.
Цигарата никогаш не те остава. освен ако немаш пари да си купиш
Секогаш ти е при рака.
Единствена е што те смирува во нервоза. а апчињата не смируваат?
Ти дава утеха, подршка кога ти е тешко. поарно подршка од другарите отколку од цигарите
Занимација на раката.
Наместо да висиш некаде ко дебил вака имаш друштво. телефонот е занимација
Ти го зајакнува карактерот. како? -објасни ако сакаш..
Секогаш ти укажува дека си лигуш кога ќе се вратиш повторно кај нив.
Значи не се лицемерни.
Те предизвикуваат.
Кога ги нема добиваш параноични чувства и стануваш хистеричен. Станувам хистеричен и кога немам благо па не го овеличувам како вие цигарите..
Последната цигара се сака повеќе од партнерот.
Секогаш се бориш за нив со било кој гребатор.
Повеќе те боли да ти ги земат цигарите, од колку да ти украдат новчаник. Дали ќе викаш вака ако у новчаникот имаш 1000 евра?
Парите за нив никогаш не се жалат. Секако..
Последниот денар им го посветуваш нив.
Без леб и вода се живее, без нив нема живот.![]()
Finn непушач не ни очекувам да ме сфати.
пушев, ги откажав.