Добри страни на цигарите?

• Креатор на темата Креатор на темата 105n108
  • Време на започнување Време на започнување
lol, темава е за цигарите дали имаат добра страна или тоа дека непушачите мирисале на цицалчиња, т.е. млеко. :D

Лизгаат со кафе и убави се после јадење.

добри страни има еден куп, него ја не знам непушачите зашто пијат кафе, јадат и имаат секс, кога тоа не е проследено или следено од цигара o_O, за греота ми се понекад, не ги искусиле убавините на животот во целост, а ќе ми се вадат на лошите ефекти на цигарите. не заборавајте, цигарите не се смртоности, само го зголемуваат ризикот, а жити животот без малце ризик
Ај ако си прајме деЦки муабети , јас еве ќе ти речам нешто. Жити животот без малце ризик? Јас сакаш да ти покажам пат за тро поголем ризик + возбуда? Оди во војска, пукај се фрлај бомби и слично, да видиш колку е ризично да бидеш убиен или да убиваш, и налет то и ВОЗБУДА .
Или пак друг начин земи нож(кујнски) и клај ја раката на маса и почни со ножот меѓу прсти да видиме колку можиш побрзо...
Има милион начини да ризикуваш....

Како пушач сметам дека цигарите се најгрда работа на свет, ги мразам и го пцујам денот коа запалив и тоа зашто ми било филм на покер.
Како и да е завршувам со правосудниот и ги баталам!!!
Позитивна ствар- ти челичаат карактер кога ќе се откажуваш.

Сигурно си пушач и сеа се тешиш дека има добри страни ама НЕ-МА.

добри страни има еден куп, него ја не знам непушачите зашто пијат кафе, јадат и имаат секс, кога тоа не е проследено или следено од цигара o_O, за греота ми се понекад, не ги искусиле убавините на животот во целост, а ќе ми се вадат на лошите ефекти на цигарите. не заборавајте, цигарите не се смртоности, само го зголемуваат ризикот, а жити животот без малце ризик
e sega vaka ., chista zabluda okolu cigarite i ., ttako tto., ..........ali jas pushel cigari al neznam koj ., tri paklici mi bea norma., i zgora neshto plus ., 40- i neshto godini., ., ama ne lezi vrazhe ., posle mala nastinka edno RTG ., ni b od belodrobie ., i se znae si ja vidov slikata ta sega ne deka neshto mi falat.,
., tuku ...nikotinskata kiseline e edna od onie esencijalni kiselini koi orgamizmot ne mozhe sam da gi sintetizira ., pa gi vnesuva od nadvor., i toa ., vo potrebni kolichini., .taka da ., kafeto ., dobra sofra ., ili pijachka ., ne deka ne odat bez cigari ., tuku ednostavno seto toa ima shmek zaedno., ....... a za PMS:).....nemoj samo da bidesh shizik na rizik:P., ., taka da sega poznavajki ja i drugata strana od medalot ., bi rekol da no bez preteruvanje.........

Воа твоево е ако не пушам не треба да живеам :tapp:

Цигарата никогаш не те остава.
Секогаш ти е при рака.
Единствена е што те смирува во нервоза.
Ти дава утеха, подршка кога ти е тешко.
Занимација на раката.
Наместо да висиш некаде ко дебил вака имаш друштво.
Ти го зајакнува карактерот.
Секогаш ти укажува дека си лигуш кога ќе се вратиш повторно кај нив.
Значи не се лицемерни.
Те предизвикуваат.
Кога ги нема добиваш параноични чувства и стануваш хистеричен.
Последната цигара се сака повеќе од партнерот.
Секогаш се бориш за нив со било кој гребатор.
Повеќе те боли да ти ги земат цигарите, од колку да ти украдат новчаник.
Парите за нив никогаш не се жалат.
Последниот денар им го посветуваш нив.
Без леб и вода се живее, без нив нема живот.

и мајками ме убедуе зорле дома,али никако неможам да поверувам дека цигарата ве смируе..(кога сте нервозни морате да пушите)..мислам дека се е тоа до психата..

Цигарата никогаш не те остава.
Секогаш ти е при рака.
Единствена е што те смирува во нервоза.
Ти дава утеха, подршка кога ти е тешко.
Занимација на раката.
Наместо да висиш некаде ко дебил вака имаш друштво.
Ти го зајакнува карактерот.
Значи не се лицемерни.
Те предизвикуваат.
Кога ги нема добиваш параноични чувства и стануваш хистеричен.
Повеќе те боли да ти ги земат цигарите, од колку да ти украдат новчаник.
Парите за нив никогаш не се жалат.
Без леб и вода се живее, без нив нема живот.
:pos::pos::pos:

gospod zdravje da ti dade seuhte se smeam ., stvarno mnogu jaki prichini .,(y)

Цигарата никогаш не те остава. освен ако немаш пари да си купиш
Секогаш ти е при рака.
Единствена е што те смирува во нервоза. а апчињата не смируваат?
Ти дава утеха, подршка кога ти е тешко. поарно подршка од другарите отколку од цигарите
Занимација на раката.
Наместо да висиш некаде ко дебил вака имаш друштво. телефонот е занимација
Ти го зајакнува карактерот. како? -објасни ако сакаш..
Значи не се лицемерни.
Те предизвикуваат.
Кога ги нема добиваш параноични чувства и стануваш хистеричен. Станувам хистеричен и кога немам благо па не го овеличувам како вие цигарите..
Повеќе те боли да ти ги земат цигарите, од колку да ти украдат новчаник. Дали ќе викаш вака ако у новчаникот имаш 1000 евра?
Парите за нив никогаш не се жалат. Секако..
Без леб и вода се живее, без нив нема живот. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom