Добри страни на цигарите?

• Креатор на темата Креатор на темата 105n108
  • Време на започнување Време на започнување
Чим си ги откажал сега си со појак карактер, одлучен. Сфаќаш? Утре леб да решиш да не јадеш, нема да јадеш.

Сум, ама они биле криви што сум започнал,а никако не ми помогнале да престанам, сум престанал со помош на нешто друго и со мојата волја и решителност која што сум ја имал и претходно сам, па сум ги откажал.

Уживање, опуштање, ми праи друштво, убива досада, после јадење и уз кафе нема боље нешто од цигарче !

Otrov Poztivni raboti Otrov Negativni raboti Otrov Cugari Otrov znaci vrti suci eden e zborot Otrov ovoa go kazuvam oti vejke mesec dena ne pusam i koa disam si sekavam kislorod do pocetokot na abdomenot poinaku plitko disenje bese so cigarite.... Samo edno imam da kazam toj sto ne e sportist ne mu smetaaat cigari fact mozebi ponekogas ako pretera no ne smetaat odi zemi sportuj nesto aktivno ke bides kako starec od 90 ese i togas ke se zaprasas cekaj zosto sum vakov a imam samo 20eset godini epa odgovorot e Otrov .

добри страни има еден куп, него ја не знам непушачите зашто пијат кафе, јадат и имаат секс, кога тоа не е проследено или следено од цигара o_O, за греота ми се понекад, не ги искусиле убавините на животот во целост, а ќе ми се вадат на лошите ефекти на цигарите. не заборавајте, цигарите не се смртоности, само го зголемуваат ризикот, а жити животот без малце ризик
дојди да ме мириснеш дали смрдам на тутун или на Aqua di Gio, и боље на тутун него ли на застојан здив, какошто и мирисаат повеќето непушачи

I hope you're not serious.

e sega vaka ., chista zabluda okolu cigarite i ., ttako tto., ..........ali jas pushel cigari al neznam koj ., tri paklici mi bea norma., i zgora neshto plus ., 40- i neshto godini., ., ama ne lezi vrazhe ., posle mala nastinka edno RTG ., ni b od belodrobie ., i se znae si ja vidov slikata ta sega ne deka neshto mi falat.,
., tuku ...nikotinskata kiseline e edna od onie esencijalni kiselini koi orgamizmot ne mozhe sam da gi sintetizira ., pa gi vnesuva od nadvor., i toa ., vo potrebni kolichini., .taka da ., kafeto ., dobra sofra ., ili pijachka ., ne deka ne odat bez cigari ., tuku ednostavno seto toa ima shmek zaedno., ....... a za PMS:).....nemoj samo da bidesh shizik na rizik:P., ., taka da sega poznavajki ja i drugata strana od medalot ., bi rekol da no bez preteruvanje.........
Дај бе ти научи да пишуваш веќе еднаш!

--- надополнето: Sep 28, 2011 10:14 AM ---

дојди да ме мириснеш дали смрдам на тутун или на Aqua di Gio, и боље на тутун него ли на застојан здив, какошто и мирисаат повеќето непушачи
Мирисот на цигаројни ни девет води не го одмиваат... за се’ друго постои Colgate и Orbit

Нема овде да се надмудрувам со непушачите за тоа дали имаат добри страни цигарите. Немаат фала Богу, ама мене лично си ми е убаво и пушам. И непушачи, мразам прашања од типот :,,Зошто пушиш, што виде толку убаво?,, тоа е исто ко јас да ве прашам:,,Зошто не пушиш? Оти не запалиш една?,, Пушам оти сакам, вие не пушите оти не сакате и готово. А за откажување, секој може да се откаже ако има силна желба и цврст карактер.

Нема овде да се надмудрувам со непушачите за тоа дали имаат добри страни цигарите. Немаат фала Богу, ама мене лично си ми е убаво и пушам. И непушачи, мразам прашања од типот :,,Зошто пушиш, што виде толку убаво?,, тоа е исто ко јас да ве прашам:,,Зошто не пушиш? Оти не запалиш една?,, Пушам оти сакам, вие не пушите оти не сакате и готово. А за откажување, секој може да се откаже ако има силна желба и цврст карактер.
Ubavo e sekoj da pravi nesto sto saka. No so toa sto pusis cigari, ponekogas precis na okolnite nepusaci. Tie ne pusat cigari, pa imaat edna pomalku pricina da te iznerviraat ili nastetat.

нема добри страни,но сепак подобро цигари одколку загадениот воздух(смог);)

Eh, sekako deka mozat, no pred se sme luge. Nema vrska, znam kade vodat vakvi disusii. Sekoe dobro.
Па баш затоа што сме луѓе де :sneaky:
Нека ме остаат да си уживам во маглата и чадот. Не ги терам јас по мене да се влечат :icon_lol:
Дискусиите водат каде што ќе ги однесеме ние.
Секое ти добро :)
--- надополнето: Sep 28, 2011 5:35 PM ---
Парите за нив никогаш не се жалат.
Последниот денар им го посветуваш нив.
Без леб и вода се живее, без нив нема живот.

ехх да немав деца и со ова ќе се согласев :icon_lol::icon_lol:
и богами, само за парите жалам... пуста крв галичанска...
:pipi:

Ја бранам пушење оти сум пушач ама...гадни се бе ко...Да може човек да се откаже, ама за тоа треба јака волја.

Како бивш зависник можам слободно да кажам дека пушењето цигари е најглупавата работа која можеш да си ја направиш самиот себе.
Настрана финансискиот аспект кој и не е за потценување за наши услови, никотинскато задоволство од цигарата е минорно, подобро да палиш џоинт од време на време барем од ХТЦ-то ќе имаш некое чуство кое ќе биде понеконвенционално, ова срање не ти ни причинува некое задоволство.

Добра работа е само што ќе носиш запалка во секое време ако ти треба да запалиш скара на пикник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom