Добра Фејсбук апликација

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Аууух јеботе .. :vozbud:
Јако е .. :)

Секоја чест за дечките и за креативноста и за скилот што го демонстрираа.
Доста креативна е апликацијава, треба малце да се покрене свеста на луѓето за тоа што податоци оставаат на интернет.

п.с. Типов тргна у Карпош, а ја у Велес сирота :pos:
Па ти глупа издавај, он е на форумов чита се не се секирај.

Колку е само можно ова ејјј го гледам 4-5 пати по ред веќе :D кога се врти накај тебе како да сака да ти каже You are next :D
Само некоа повели да ме бара во Амстердам :D
и да ги исчекал ли некој тие 60 минути да види шо ќе се деси ?:eek:

Апликацијата е супер, но ме потсети на една друга хоррор апликација.
Еден Hotel 626. Но хотелот е отворен од 6 вечер до 6 сабалје..И само тогаш можите да го посетите.
Појака апликација од ова нема :)
Ви препорачувам слушалки и камера по можност. А зошто, ќе видите на крајот.
Среќно.

LoL и мене ми ја утна дестинацијата ми даде Карпош а јас Ново Лисиче друго со ова времево пишува дека следниот ќе биде мој другар што значи јас мислам дека по тие 60 мин апликацијата ќе се испрати кај него ;) ако не сум во право поправете ме ;;)

Кај сите покажува исто т.е. Скопје, Карпош. Локацијата ја одредува според IP адресата мислам дека и сите што се од Македонија им покажува Карпош. :)

Мене точна ми ја кажа локацијата...таа локација што ви е на фб ја бара...

Иначе многу јака апликација...и она на Ghazanin погоре,Хотел 626. Дајте уште ако има нешто слично.:)

Мене ми дае точна локација, али најјако беше ко ми гледаше низ сликите и на тие од партии нешто кај што сум тагнат, си викам овој Грујо да не го има пратено.. :pos:

Нас ни е интересно ова ама поентата дека личните податоци секој може да ги гледа и да ги злоупотреби.

И кажи како е вреди?
И мора камера да иам?:)
Не мора да кажеш што точно се случува ама барем нешто импресии?

Не ти треба камера, најверојатно сакаат да ти ја снимаат реакцијата ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom