Јао срце ќе ме фатеше.Баш како оние хакери што си ги замислувам.
"Алал нека му се парите на тој што ја смислил"![]()
Вака си ги замислуваш хакерите?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јао срце ќе ме фатеше.Баш како оние хакери што си ги замислувам.
"Алал нека му се парите на тој што ја смислил"![]()
Баш вака.Неизбањати сто години со прљави маици,со таков заканувачки поглед уф се наежив од самата помисла.Вака си ги замислуваш хакерите?![]()
![]()
![]()
тоа те асоцира на хакер? .... ова повеќе ме асоцира на бездомник и некој психопатски убиецБаш вака.Неизбањати сто години со прљави маици,со таков заканувачки поглед уф се наежив од самата помисла.
Мене па ич не ми личи на бездоник.Нив секој ден ги гледаме на улица а не пред комјутер.тоа те асоцира на хакер? .... ова повеќе ме асоцира на бездомник и некој психопатски убиец![]()
Значи подобро да го речеше психопатски убиец отколку хакер.Мене па ич не ми личи на бездоник.Нив секој ден ги гледаме на улица а не пред комјутер.
Може да се рече за психопатски убиец.
Сега зборуваме за хакери на компјутер а мене баш ми е таков тој.
Не си единствен,и кај брат ми правеше така па после проработиa zosto kaj mene odkako ke kliknam connect with fb, i ke se napolni taa pocentot so, sedi na crno web stranata, niti gleam aplikacija nit nisto. Flash imam instalirano ako toa ve interesira
Каков пребарувач користиш?
Пробај Google Chrome. Мора да можи.probav so mozilla i IE