Не ти треба камера, најверојатно сакаат да ти ја снимаат реакцијата ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти треба камера, најверојатно сакаат да ти ја снимаат реакцијата ...
На крајот ти ја слика реакцијата, и тоа не е страшно затоа што влегуваш во сликите каде што се цел свет. Не е нешто страсно можеш да дадеш каква било фаца.И кажи како е вреди?
И мора камера да иам?
Не мора да кажеш што точно се случува ама барем нешто импресии?
Има.Левели има ?![]()
го заебав првото ниво и сеа мака ми е од почеток....ете мое мислење...Не е баш хотел, затоа и го кладов во наводници. Всушност вистинската приказна за "Хотелот" е тоа што тој е уствари лудница. Има левели и пак ќе кажам, се премногу страшни и морничави. Најдобро би било да ја пуштите камерата да ја слика вашата реакција. Не се плашете тоа е смао слика која ќе биди сместена во сите тие други слики од целиот свет кои што играле. Не се откажувајте, ве чека морничав "крај".
п.с. Очекувам ваши мислења за "хотелот", и тоа како се одвиваат нивоата и дејствата внатре во него![]()
уствари не ни имало 2ро ниво на апликацијата...го заебав првото ниво и сеа мака ми е од почеток....ете мое мислење...
Се намачив бе пријател уште со првото ниво два пати го играм ми вика бирај кој сакаш да остане жив ми вика клуч некаков и на крај ништоНе е баш хотел, затоа и го кладов во наводници. Всушност вистинската приказна за "Хотелот" е тоа што тој е уствари лудница. Има левели и пак ќе кажам, се премногу страшни и морничави. Најдобро би било да ја пуштите камерата да ја слика вашата реакција. Не се плашете тоа е смао слика која ќе биди сместена во сите тие други слики од целиот свет кои што играле. Не се откажувајте, ве чека морничав "крај".
п.с. Очекувам ваши мислења за "хотелот", и тоа како се одвиваат нивоата и дејствата внатре во него![]()
Сеа ме прајш глуп? Има многу нивоа на играва...Секое поминато ниво ти дава мислам одреден Fear, И можиш да се вратиш само од тој. Ама не секое ниво ти дава fear. Туку одредено. За да можиш да се вратиш дирек таму. Значи ја имам свртено цела тотално !уствари не ни имало 2ро ниво на апликацијата...
Е ви реков дека е тешко. Барајте на нет како да поминитеСе намачив бе пријател уште со првото ниво два пати го играм ми вика бирај кој сакаш да остане жив ми вика клуч некаков и на крај ништо((((((
Ми дава да се потпишам![]()
не те прам глуп , зборвам за asylum 626Сеа ме прајш глуп? Има многу нивоа на играва...Секое поминато ниво ти дава мислам одреден Fear, И можиш да се вратиш само од тој. Ама не секое ниво ти дава fear. Туку одредено. За да можиш да се вратиш дирек таму. Значи ја имам свртено цела тотално !
Јао срце ќе ме фатеше.Баш како оние хакери што си ги замислувам.Вака значи апликацијава ја најдов на Фејсбук и мислев дека е од оние детски глупости и апликации ама ептен ми направи ќеф тоа што го видов
Креативно нема што
Напомена:Ветувам дека не е од оние глупости да скокате од столче и да се плашите,и препорачувам кој има слушалки ако може со слушалки да го погледне
www.takethislollipop.com