Добра Фејсбук апликација

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти треба камера, најверојатно сакаат да ти ја снимаат реакцијата ...

:pos: Јас ќе го гледам многу покасно па не би сакал реакцијата да ми ја снимаат воопшто:vozbud:

И кажи како е вреди?
И мора камера да иам?:)
Не мора да кажеш што точно се случува ама барем нешто импресии?
На крајот ти ја слика реакцијата, и тоа не е страшно затоа што влегуваш во сликите каде што се цел свет. Не е нешто страсно можеш да дадеш каква било фаца. :) И понатаму на крајот покажува рандом слики од цел свет играчи кои го поминале тоа, па може и твојата некад на некој да му ја дај. тоа е смешното..а не да ја поминиш :)
Иначе левелите се претешки забеани (нема шанси на прво да ги поминиш) и можеби малце страшни :)

Ауу да таа хотел 625 е ептен јака, ми текнува ја играв пред 1 година, ама и многу морничава е

Не е баш хотел, затоа и го кладов во наводници. Всушност вистинската приказна за "Хотелот" е тоа што тој е уствари лудница. Има левели и пак ќе кажам, се премногу страшни и морничави. Најдобро би било да ја пуштите камерата да ја слика вашата реакција. Не се плашете тоа е смао слика која ќе биди сместена во сите тие други слики од целиот свет кои што играле. Не се откажувајте, ве чека морничав "крај".

п.с. Очекувам ваши мислења за "хотелот", и тоа како се одвиваат нивоата и дејствата внатре во него :)

Не е баш хотел, затоа и го кладов во наводници. Всушност вистинската приказна за "Хотелот" е тоа што тој е уствари лудница. Има левели и пак ќе кажам, се премногу страшни и морничави. Најдобро би било да ја пуштите камерата да ја слика вашата реакција. Не се плашете тоа е смао слика која ќе биди сместена во сите тие други слики од целиот свет кои што играле. Не се откажувајте, ве чека морничав "крај".

п.с. Очекувам ваши мислења за "хотелот", и тоа како се одвиваат нивоата и дејствата внатре во него :)
го заебав првото ниво и сеа мака ми е од почеток....ете мое мислење...

Хотелот,можете да го заебете.
ако не ви се чека до шест саат,само наместете го саатаот на Пц-то 06:00,и voila.

Се намачив бе пријател уште со првото ниво два пати го играм ми вика бирај кој сакаш да остане жив ми вика клуч некаков и на крај ништо:(((((((
Ми дава да се потпишам:(

Јака работа, иначе шо се дешава после тие 60 минути ? :D

уствари не ни имало 2ро ниво на апликацијата...
Сеа ме прајш глуп? Има многу нивоа на играва...Секое поминато ниво ти дава мислам одреден Fear, И можиш да се вратиш само од тој. Ама не секое ниво ти дава fear. Туку одредено. За да можиш да се вратиш дирек таму. Значи ја имам свртено цела тотално !

Се намачив бе пријател уште со првото ниво два пати го играм ми вика бирај кој сакаш да остане жив ми вика клуч некаков и на крај ништо:(((((((
Ми дава да се потпишам:(
Е ви реков дека е тешко. Барајте на нет како да помините :)

Еве ви walkthrough и не се бунете др.пат али незнаете:

Some general things... mic/webcam is not necessary. You may find one easier or harder, depending on your manual dexterity, quality of your mic, etc.
Playing with sound off is not an option because it's a vital clue in level 7.
Lastly Hotel 626 has skip level options, so if a level is driving you nuts, take advantage of that.
Level One is just a cinematic, basically. Nothing to do therе.

Walk down the hall and look at all the doors. You're looking for a door with a glowing sign, which you click on to exit. If you don't want to get scared, be quick about it and focus on the doors on the left.
This is tricky. You have to take a picture of the ghost girl's face. Keep moving after her, try to stick close to her. You only get ten tries.
This one is about speed; do it fast or die. Go down the staircase and click the last door on the right as fast as possible.
This one is probably going to be the hardest for most people. You come in and aww it's a sweet little child! Well just KEEP IT ASLEEP okay. If you have a mic you do this by singing to it. Sing at the right volume... not too soft, not too loud.
If you don't have a mic, you have to move your mouse in a circle, not too fast, not too slow.
Then, you gotta get out of there without the kid waking up. Watch the little dot, and if it starts to go too far to the left, then put your mouse towards the right side of the screen, and vice versa.
Level Six is a cut scene, you can't do anything.
You must have sound on for this level! Straightjacket dude's words relate to the pictures on the cell walls. Every word means a number. The solution is a three digit number. It's random for your game. As an example, maybe one word is "spider", and that would mean the number "8" because the spider has eight legs. Use the 3 digit number on the keypad to leave the room. Lead on, no-longer straightjacket dude, to freedom!
If you are using a webcam, you're looking for a picture of your own face. Which is a pretty easy thing for most people to pick out.
If you're not using a webcam, you're looking for a picture of the hallway from level two.
You can click on other pictures without penalty, so don't worry about that. There is a timer, however, so be as fast as you can picking out your picture or the one of the hall.
If you live in the US and you want to give them your phone number, you can listen to the directions on your phone, but it's really not needed. They'll give you the directions in game. Just turn left or right when they tell you to. (If you give them your phone number, however, you will get a creepy call later, so that might be fun for you.)
Level ten is another one that is basically a cinematic--there's nothing to do. Congratulations!

Сеа ме прајш глуп? Има многу нивоа на играва...Секое поминато ниво ти дава мислам одреден Fear, И можиш да се вратиш само од тој. Ама не секое ниво ти дава fear. Туку одредено. За да можиш да се вратиш дирек таму. Значи ја имам свртено цела тотално !
не те прам глуп , зборвам за asylum 626
а не за хотел 626
која узпат ја свртив сабајлево од инат :D.

Вака значи апликацијава ја најдов на Фејсбук и мислев дека е од оние детски глупости и апликации ама ептен ми направи ќеф тоа што го видов:)
Креативно нема што:)
Напомена:Ветувам дека не е од оние глупости да скокате од столче и да се плашите,и препорачувам кој има слушалки ако може со слушалки да го погледне;)
www.takethislollipop.com
Јао срце ќе ме фатеше.Баш како оние хакери што си ги замислувам.
"Алал нека му се парите на тој што ја смислил":)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom